Denna text är kommersiell och innehåller annonslänkar

Vindtäta löparjackor för uteträningen

  • Ida Gustafsson
Publisert:

Låt inte dåligt väder stå i vägen för din träning. Här är snygga och vindtäta löparjackor så att du kan fortsätta att träna utomhus.

En bra löparjacka sitter tätt mot kroppen för att inte vara i vägen, men ger samtidigt en god rörlighet till löparen. För bästa komfort är det också bra om träningsjackan är tillverkad i ett vind- och vattenavvisande material så att du inte blir blöt under träningspasset. Ett extra plus är förstås om jackan dessutom har fickor med plats för värdesaker.

Snygga och vindtäta löparjackor för dam

Här är vindtäta träningsjackor så att du inte låter vädret stoppa din träning! En del av dem är också vattentäta, scrolla ner för att hitta din favorit.

Löparjacka från Casall

Löparjacka från Casall

Grön vindtät anorak från Casall med huva och dragsko i midjan, läs mer och köp här.

Löparjacka från Nike

Svartvit träningsjacka från Nike.

Blockfärgad löparjacka från Nike i vitt och svart med luva och fickor i sidorna. Läs mer och köp här.

Löparjacka från 8848 Altitude

Löparjacka från 8848 Altitude

Blockfärgad träningsjacka i rosa toner från 8848 Altitude som både är vindtät och vattenavvisande – och dessutom på rea just nu! Läs mer och köp den här.

Vindtät löparjacka från Röhnisch

Mönstrad träningsjacka från Röhnisch

Mönstrad löparjacka med luva från Röhnisch, tillverkad i vindavvisande material. Läs mer och köp här.

Svart löparjacka från Adidas

Träningsjacka från Adidas

En klassisk vindjacka i luftig design från Adidas med huva med dragsko, dragkedja och två fickor med tryckknapp, läs mer och köp här.

Vattentät löparjacka från New Balance

Löparjacka från New Balance

Turkos träningsjacka med luva från New Balance i vattenavvisande material som passar bra till löpning. Läs mer och köp här.

Löparjacka från Stronger

Löparjacka från Stronger

Vattenavvisande träningsjacka från Stronger med vid passform, dragsko i nederkant, smarta fickor och luva med dragsko. Läs mer och köp här.

Reflexväst

Var rädd om dig och se till att synas ordentligt i mörkret med en reflexväst. Är du mörkt klädd syns du först på 20–30 meters avstånd, med reflexer syns du redan vid 125 meters avstånd. Smidig och anpassningsbar väst som är perfekt för löprundan, hundpromenaden eller när du cyklar i mörker, bara att dra på över ytterkläderna.

ANNONS

Träna i stil! Dina träningskläder hittar du hos Stronger - just nu REA upp till 60%

Stronger (Extern länk)

Reflexväst-neonväst

stuffstore

Reflexväst-neonväst

99,00 kr

Läs mer

Wellness shop

Utforska Wellness

Om skribenten

  • Ida GustafssonIda Gustafsson redaktör på Aftonbladet och Wellness. Hon har tidigare jobbat på magasin med inriktning på mode, inredning och skönhet men också som nyhetsreporter på Aftonbladet. Hon har en kandidatexamen i journalistik från Mittuniversitetet.