Denna text är kommersiell och innehåller annonslänkar

Vindtäta löparjackor för höstens uteträningar

  • Ida Gustafsson
Publisert:
Kvinna som joggar i en park.
Kvinna som löptränar.

Låt inte dåligt väder stå i vägen för din träning. Här är snygga och vindtäta löparjackor så att du kan fortsätta att träna utomhus hela hösten.

En bra löparjacka sitter tätt mot kroppen för att inte vara i vägen, men ger samtidigt en god rörlighet till löparen. För bästa komfort är det också bra om träningsjackan är tillverkad i ett vind- och vattenavvisande material så att du inte blir blöt under träningspasset. Ett extra plus är förstås om jackan dessutom har fickor med plats för värdesaker.

Snygga och vindtäta löparjackor för dam

Här är vindtäta träningsjackor så att du inte låter vädret stoppa din träning! En del av dem är också vattentäta, scrolla ner för att hitta din favorit.

Löparjacka från Craft

Blå vind- och vattenavvisande träningsjacka från Craft med andningsbara partier. Jackan som är tillverkad i återvunnet material har fickor i sidorna och breda muddar i ärmarna, läs mer och köp här.

Löparjacka från Craft

Löparjacka från North Face

Blockfärgad löparjacka från North Face i vindavvisande material, hög krage med halv dragkedja. Läs mer och köp här.

Löparjacka från North Face

Löparjacka från 8848 Altitude

Blockfärgad träningsjacka i rosa toner från 8848 Altitude som både är vindtät och vattenavvisande – och dessutom på rea just nu! Läs mer och köp den här.

Löparjacka från 8848 Altitude

Vindtät löparjacka från Röhnisch

Mönstrad löparjacka med luva från Röhnisch, tillverkad i vindavvisande material. Läs mer och köp här.

Svart löparjacka från Adidas

Vind- och vattenavvisande löparjacka från Adidas som håller dig torr under hela löparrundan i höst. Jackan har även försetts med reflexdetaljer som gör att du syns i mörkret. Läs mer och köp här.

Svart löparjacka från Adidas

Vattentät löparjacka från New Balance

Turkos träningsjacka med luva från New Balance i vattenavvisande material som passar bra till löpning. Läs mer och köp här.

Löparjacka från New Balance

Löparjacka från Stronger

Vattenavvisande träningsjacka från Stronger med vid passform, dragsko i nederkant, smarta fickor och luva med dragsko. Läs mer och köp här.

Löparjacka från Stronger

Reflexväst

Var rädd om dig och se till att synas ordentligt i mörkret med en reflexväst. Är du mörkt klädd syns du först på 20–30 meters avstånd, med reflexer syns du redan vid 125 meters avstånd. Smidig och anpassningsbar väst som är perfekt för löprundan, hundpromenaden eller när du cyklar i mörker, bara att dra på över ytterkläderna.

ANNONS

Upp till 70% rabatt - Shoppa högpresterande träningskläder hos Casall här!

Casall SE (Extern länk)

Upp till 70% rabatt - Shoppa högpresterande träningskläder hos Casall här!
Wellness shop

Om skribenten

  • Ida Gustafsson redaktör på Aftonbladet och Wellness. Hon har tidigare jobbat på magasin med inriktning på mode, inredning och skönhet men också som nyhetsreporter på Aftonbladet. Hon har en kandidatexamen i journalistik från Mittuniversitetet.