Snygga padelkläder och prylar till padelbanan

Publisert:

Padelhypen har inte undgått någon.

Behöver du nya kläder och prylar till padelbanan har du hittat rätt, för om vi ska vara ärliga så gör snygga kläder matchen ännu roligare.

Här är våra bästa tips på padelprylar.

Padelkjol

Snygg plisserad padelkjol, som även passar perfekt till tennisen eller någon annan kul aktivitet. Kjolen har hög andningsförmåga och inbyggda shorts med bollfickor.

Beställ kjolen nedan.

Padellinne

Snygg träningstopp som passar till de flesta av dina träningsoutfits. Tyget torkar på nolltid, vilket gör att du kan träna hårt under längre tid samtidigt som du håller dig torr och utan skav. Den antibakteriella behandlingen håller dig fräsch och luktfri, match efter match.

Beställ nedan.

Padelracket

Vill du ha det snyggaste padelracket på banan så har du hittat rätt. Detta racket från Twotwo kommer i tre snygga och trendiga färger. Det här gammelrosa med snygga neongula detaljer är vår favorit. Väger mellan 360-365 gram och har en uppruggad yta som ger bättre grepp.

Beställ ditt racket nedan.

Padelshorts

De ultimata padelshortsen! Lika väl anpassade för att köra padel ute under lite kallare dagar som för att spela i en varm padelhall eller i strålande solsken.

Shortsen är faktiskt två shorts i ett plagg, nämligen ett par lättviktsshorts tillverkade i stretchmaterial med microperforeringar och sidslitsar för obehindrad rörelse. Samt ett par tights med lättkompression. Kombinera dem kallare dagar och bär bara de översta vid varmare väder.

Köp shortsen nedan.

Padel- & tenniskjol

En snygg kjol med integrerade shorts som håller dig fräsch och bekväm både på banan och under resten av dagen. Kjolen har fyrvägsstretch, vilket gör den extra följsam, och en ficka för bollar.

Finns i flera olika färger, men denna i snyggt ljusbeige är definitivt vår favorit.

Läs mer och köp här!

Padelbollar

Fyra rör med snygga padelbollar med motiv av svenske kreatören Kevin Olberg. Tillverkade av 15% återvunnet gummi vilket gör bollen hårdare och snabbare.

Beställ nedan.

Pikétröja

En svart pikétröja i funktionsmaterial som gör dig snyggast på tennisplanen, golfrundan eller padelbanan. Skapad med en speciell teknologi som gör att du håller dig svalare och torrare längre, oavsett hur hårt du tränar. Håller din hud cirka 13 grader svalare.

Läs mer och köp nedan.

Bounce pressure tube för padel- och tennisbollar

Om du är trött på att dina padelbollar tappar studsen är detta lösningen för dig! Bounce pressure tube är ett trycksatt rör med plats för upp till fyra bollar. Genom att enkelt pumpa upp trycket i röret håller de sig upp till tre gånger längre än vanligt – vilket gör att du får den perfekta studsen varje match.

Annons

Utforska Wellness

Om skribenten

  • Clara ÖhrnClara Öhrn är content manager på Wellness och har tidigare jobbat som reporter på Aftonbladets redaktion för feature och sociala medier. Clara har en kandidatexamen i media och kommunikationsvetenskap från Mittuniversitetet. Hon har även studerat Global Trendwatching på Amsterdam University of Applied Sciences och retorik vid Stockholms Universitet.