Denna text är kommersiell och innehåller annonslänkar

Aktivitetsarmbanden som ökar prestationen

Träningsklockor och GPS-klockor du inte vill vara utan

  • Clara Öhrn
Publisert:

Håll koll på din hälsa och träning med ett aktivitetsarmband.

Det kan både öka prestationen och motivationen till att fortsätta träna.

Här är Wellness favoriter.

Aktivitetsarmband och träningsklockor har blivit ett populärt sätt att hålla koll på hur mycket du rör dig och hur du presterar under träningspasset. Men du kan även få flera andra hälsoinsikter genom att använda en aktivitetsklocka – mäta din vilopuls, hålla koll på hur du sover och mäta hur många kalorier du får i dig varje dag.

Aktivitetsarmbandet är ett perfekt sätt att hålla motivationen uppe och följa din egen utvecklingskurva för att förbättra eller maximera din hälsa. Ett träningsarmband ger dig all information du behöver för att komma i form.

Garmin forerunner 45

Garmin forerunner 45 är den perfekta aktivitetsklockan med inbyggd GPS för alla löpare. Tracka pulsen, distans, tempo och intervaller med den smarta och stilrena klockan. Garmin forerunner har även smidig aktivitetsspårning så att du kan hålla koll på dina andra aktiviteter som till exempel cykling eller yoga. Alla dina värden presenteras i appen Garmin connect, så att du smidigt kan hålla koll på resultat och progression.

Garmin forerunner är ett perfekt alternativ för dig som vill ha en prisvärd klocka med många funktioner. Förutom att använda den till träning förenklar den vardagen genom musikuppspelning och avslappnings- och andningsövningar.

Köp Garmin forerunner 45 här!

Amazfit GTR Sport

Håll koll på dina presatationer med Amazfit GTR 2 Sport, en stilren smartklocka med flera smarta funktioner. Den stora skärmen förenklar din vardag, även när du inte tränar. Passar perfekt för personer med en aktiv livsstil tack vare klockans viktiga funktioner så som GPS, puls- och blodsyremätare. Klockan kan paras ihop med dina trådlösa hörlurar så att du kan lyssna på musik hela löprundan.

Vattentät, 14 timmars batteritid, sömn- och stressmätning – den här klockan har allt!

Här kan du köpa Amazfit GT sport.

Garmin forerunner 245 music

Garmin forerunner har blivit utsedd till bäst i test flera gånger och är en helt komplett gps-klocka som har alla funktionaliteter du kan tänkas behöva.

Klockan registrerar inte bara var du sprungit utan för även statistik på din prestation, genom till exempel VO2 max, aerob- och anaerob träningseffekt. Den håller även koll på din löpform, träningshistorik och dina träningsmål. Klockan kan sedan analysera din träningsstatus och ge indikationer om du behöver fler pass under veckan eller om det är dags för en vilodag.

Aktivitetsarmbandet kan även synkroniseras med streamingtjänster, som till exempel Spotify så att du slipper ta med dig telefonen på löprundan.

Träningsklockan är särskilt lämplig för löpning men fungerar utmärkt som en smartklocka, med notifikationer direkt i klockan.

Beställ Garmin forerunner 245 music här!

Coros Vertix watch

En lätt men robust klocka som funkar bra oavsett vilket äventyr du vill ge dig ut på. Inbyggd GPS, extrem hållbarhet och assistans för höjdacklimatisering är bara några av funktionerna denna kompletta multisportklocka besitter. Batteritiden är den bästa på marknaden och Vertix är dessutom 16% lättare än konkurrerande klockor – som ett extra plus är den vattentät ända ner till 150 meter.

Detta är den perfekta klockan för dig som inte lämnar något åt slumpen och vill få ut så mycket det bara går ur din sportklocka.

Här kan du köpa Coros Vertix watch fire dragon!

Fitbit inspire 2

Ett enkelt och billigt aktivitetsarmband där du kan hålla koll på din puls dygnet runt. Klockan har aktivitets- och sömnregistrering med upp till 10 dagars batteritid. Fitbit inspire 2 vägleder och peppar dig att nå dina mål och firar dina framsteg.

Följ dina prestationer i fitbits app. Finns i tre olika färger.

Köp Fitbit inspire 2 här!

ANNONS

SOMMARREA! Shoppa badkläder, tights, toppar och sport-bhs, med upp till 50% rabatt

Casall (Extern länk)

Redaktionens val

  1. KOMMERSIELLT INNEHÅLL

    Löparskor: 7 tips för alla löpstilar

  2. LÖPNING

    Så undviker du de vanligaste nybörjarmisstagen i löparspåret

Utforska Wellness

Om skribenten

  • Clara ÖhrnClara Öhrn är content manager på Wellness och har tidigare jobbat som reporter på Aftonbladets redaktion för feature och sociala medier. Clara har en kandidatexamen i media och kommunikationsvetenskap från Mittuniversitetet. Hon har även studerat Global Trendwatching på Amsterdam University of Applied Sciences och retorik vid Stockholms Universitet.