Denna text är kommersiell och innehåller annonslänkar

Träning

Aktivitetsarmbanden som ökar prestationen

Träningsklockor och GPS-klockor du inte vill vara utan

  • Clara Öhrn
Publisert:

Håll koll på din hälsa och träning med ett aktivitetsarmband.

Det kan både öka prestationen och motivationen till att fortsätta träna.

Här är Wellness favoriter.

Foto: Getty

Aktivitetsarmband och träningsklockor har blivit ett populärt sätt att hålla koll på hur mycket du rör dig och hur du presterar under träningspasset. Men du kan även få flera andra hälsoinsikter genom att använda en aktivitetsklocka – mäta din vilopuls, hålla koll på hur du sover och mäta hur många kalorier du får i dig varje dag.

Aktivitetsarmbandet är ett perfekt sätt att hålla motivationen uppe och följa din egen utvecklingskurva för att förbättra eller maximera din hälsa. Ett träningsarmband ger dig all information du behöver för att komma i form.

MTK CV06 Smart armband

Ett sportigt aktivitetsarmband till ett bra pris som förutom standardfunktioner som stegräknare, kaloriförbrukning och distans även mäter hjärtfrekvens och din temperatur.

Klockan har pulsmätare, sömnmonitor och ger dig en påminnelse om du är stillasittande för länge. Aktivitetsarmbandet kan användas vid flera olika träningsformer och mäter din rörelse under allt från promenader till rephoppning, badminton eller fotboll.

Den här klockan har flera andra tekniska funktionaliteter som förenklar din vardag och din träning, du kan bland annat styra din musik från klockan och få meddelandenotiser.

En riktigt bra klocka som har det mesta du kan tänkas behöva.

Wellness shop

Garmin forerunner 45

Garmin forerunner 45 är den perfekta aktivitetsklockan med inbyggd GPS för alla löpare. Tracka pulsen, distans, tempo och intervaller med den smarta och stilrena klockan. Garmin forerunner har även smidig aktivitetsspårning så att du kan hålla koll på dina andra aktiviteter som till exempel cykling eller yoga. Alla dina värden presenteras i appen Garmin connect, så att du smidigt kan hålla koll på resultat och progression.

Garmin forerunner är ett perfekt alternativ för dig som vill ha en prisvärd klocka med många funktioner. Förutom att använda den till träning förenklar den vardagen genom musikuppspelning och avslappnings- och andningsövningar.

Köp Garmin forerunner 45 här!

Amazfit T-rex pro

En riktigt avancerad klocka med militärstandard.

T-rex pro är uppföljaren till Amazfit populära T-rex och är en tålig aktivitetsklocka med riktigt lång batteritid – 40 timmar vid gps-tracking och hela 18 dagar vid normal användning.

Klockan har flera smarta funktioner för både träning och till vardags. Den 1,3 tum stora HD amoled-displayen skyddas av en slitstark metallram av militärstandard. T-rex pro är vattentålig ner till hundra meter och mäter både puls och syremättnad i blodet under träningspasset.

En komplett klocka för dig som inte vill lämna något åt slumpen och vill ha avancerad information om både din träning och dina vardagsaktiviteter.

Beställ Amazfit T-rex pro direkt här.

Garmin forerunner 245 music

Garmin forerunner har blivit utsedd till bäst i test i flera test och är en helt komplett gps-klocka med alla funktionaliteter du kan tänkas behöva.

Klockan registrerar inte bara var du sprungit utan för även statistik på din prestation, genom till exempel VO2 max, aerob- och anaerobträningseffekt. Den håller även koll på din löpform, träningshistorik och dina träningsmål. Klockan kan sedan analysera din träningsstatus och ge indikationer om du behöver fler pass under veckan eller om det är dags för en vilodag.

Aktivitetsarmbandet kan även synkroniseras med streamingtjänster, som till exempel Spotify så att du slipper ta med dig telefonen på löprundan.

Träningsklockan är särskilt lämplig för löpning men fungerar utmärkt som en smartklocka, med notifikationer direkt i klockan.

Beställ Garmin forerunner 245 music här!

Fitbit inspire 2

Ett enkelt och billigt aktivitetsarmband där du kan hålla koll på din puls dygnet runt. Klockan har aktivitets- och sömnregistrering med upp till 10 dagars batteritid. Fitbit inspire 2 vägleder och peppar dig att nå dina mål och firar dina framsteg.

Följ dina prestationer i fitbits app. Finns i tre olika färger.

Köp Fitbit inspire 2 här!

ANNONS

Dags för nya träningstights? Du hittar dem hos Stronger här!

Stronger (Extern länk)

Dags för nya träningstights? Du hittar dem hos Stronger här!

Läs mer

  1. LÖPNING

    Löparskor: 7 tips för alla löpstilar

  2. LÖPNING

    Så undviker du de vanligaste nybörjarmisstagen i löparspåret

Text
  • Clara ÖhrnClara Öhrn är content manager på Wellness och har tidigare jobbat som reporter på Aftonbladets redaktion för feature och sociala medier. Clara har en kandidatexamen i media och kommunikationsvetenskap från Mittuniversitetet. Hon har även studerat Global Trendwatching på Amsterdam University of Applied Sciences och retorik vid Stockholms Universitet.