Denna text är kommersiell och innehåller annonslänkar

Träningsredskap till hemmagymmet

  • Clara Öhrn
Publisert:

Många av oss har fått in vanan att träna hemma under pandemin. Maxa effekten av hemmaträningen med funktionella träningsredskap som är lätta att stuva undan. Här hittar du bästa redskapen till hemmagymmet.

Kettlebells

En eller flera kettlebells är ett perfekt redskap att ha hemma. Tar lite plats och kan användas till många olika övningar – från armövningar till squats och swingar. Tänk på att inte köpa en för lätt kettlebell om du tänkt använda den för att träna benmusklerna.

Den här kettlebellen har ett mjukt hölje vilket minskar risken att få fula märken i golvet – perfekt att använda hemma helt enkelt. Köp kettlebells här!

Paket med smart kettlebell + träningsband

Tundra Kettlebag är en smart träningsvikt för träning hemma, både inomhus och utomhusbruk. Du fyller den enkelt med vatten upp till 13 kilo och kan därmed justera vikten efter dina förmågor. Kettlebellen har tre sköna handtag för både en- och tvåhandsövningar, tar ihopvikt ingen plats och är smidig att ta med på resan. I det här paketet får du dessutom två band för motståndsträning, i styrka medium och hard. Banden är lätta att ta med sig och bra för alla sorters träning.

TUNDRA KETTLEBAG + SHORT RESISTANCE BAND (2PCS)

Tundra Sport

TUNDRA KETTLEBAG + SHORT RESISTANCE BAND (2PCS)

675,00 kr900,00 kr

Läs mer

Wellness shop

TRX-band

Ett TRX-kit innehåller allt du behöver för effektiv träning hemma. Med hjälp av kroppsvikten kan du träna styrka men även flexibilitet och balans.

Detta kit innehåller bland annat:

  • Ett års medlemsskap av TRX App ingår
  • 1 x TRX HOME Suspension Trainer
  • 1 x TRX Suspesion Anchor (fäst din TRX vart du vill)
  • 1 x TRX Door Anchor (fäst din TRX i en dörr)
  • 1 x Mesh Carry Bag (bär med dig din TRX överallt)

Läs mer och köp här!

Skivstång

En rak skivstång som väger totalt 20 kilo. Ett perfekt redskap för dig som vill ha ett enda redskap för hela kroppen. Enkel att använda och vikten kan justeras efter vilket motstånd du vill ha. Köp skivstången här!

Vrist/ handledsvikter

Ta din hiit-träning eller löprunda till nästa nivå med dessa bekväma viktband som du bär på handlederna eller vristerna. Ett mångsidigt redskap som även passar för dina fritidsaktiviteter. Kommer i ett set om två som väger 454 gram vardera. Läs mer och köp här!

Rockring 2 kg

Gör träningen lite roligare med en rockring! Perfekt att använda i trädgården eller när du leker med barnen. Den här rockringen väger 2 kg vilket gör att du måste ta i mer för att snurra den runt midjan, vilket ger effektiv träning till benen och din core. Rockringen kan plockas isär för smidigare förvaring. Läs mer och köp här!

Ab wheel

Ett litet men effektivt redskap som tränar både mage och rygg. Tar lite plats och får även enkelt plats i väskan om du är på resande fot. Bekväma handtag och antiglid gör detta ab wheel extra bra! Läs mer och köp här!

ANNONS

SOMMARREA! Shoppa badkläder, tights, toppar och sport-bhs, med upp till 50% rabatt

Casall (Extern länk)

Utforska Wellness

Om skribenten

  • Clara ÖhrnClara Öhrn är content manager på Wellness och har tidigare jobbat som reporter på Aftonbladets redaktion för feature och sociala medier. Clara har en kandidatexamen i media och kommunikationsvetenskap från Mittuniversitetet. Hon har även studerat Global Trendwatching på Amsterdam University of Applied Sciences och retorik vid Stockholms Universitet.