Denna text är kommersiell och innehåller annonslänkar

Julklappar för träning: Årets hälsosamma julklappstips

Sportiga klappar för alla

Publisert:

Löpning, hemmagym eller bara lite extra inspiration för att komma igång.

Här får du julklappstips på julklappar för ett hälsosammare 2022.

Yogamatta

En yogamatta som passar lika bra för nybörjaren som för den vana yogautövaren. Mattan har lång livslängd och ett grepp som bara blir bättre med tid och användning. Den här tjockare varianten ger ännu bättre stötdämpning. Passar även för dig som tränar hemma.

Yogamatta All-round yoga mat, 6 mm - Yogiraj - Moss Green

Yogiraj

Yogamatta All-round yoga mat, 6 mm - Yogiraj - Moss Green

369,00 kr

Tillfälligt slut

Wellness shop

Fitbit Charge 5

Avancerat aktivitetsarmband för träning och hälsa. Justera dina rutiner tillsammans med Fitbit Premium och Dagsform, som visar om du är redo för träning eller bör prioritera återhämtning. Hjälper dig med stresshantering, sömn, träning med mera. Inbyggd GPS och 7 dagars batteritid.

Köp som julklapp hos Kjell & Company här!

Nackmasserare med värme

Smidig massagepryl som behandlar och förebygger nackproblem. Justera mellan fyra olika inställningar och aktivera infraröd värme för djupare massage för svårare områden. Framtagen för nacke och axlar, men går att använda över hela kroppen, även ländryggen och benen. Shiatsu-tekniken gör så att det känns som att få en riktig massage från verkliga händer och är ett bra alternativ till att besöka en utbildad naprapat eller massageterapeut.

Träningsband

Smarta elastiska träningsband med fem olika motståndsnivåer för variation i din träning. Bandet är enkelt att ta med sig till gymmet och ger dig möjlighet att göra många olika övningar med kroppen och gummibandet som redskap.

Livskoden enligt hjärnan

Är du alltid trött? Då är det dags att stärka hjärnan och bygga energi! Följ med på en spännande resa i hjärnans landskap och få reda på hur du kan bygga starka hjärnmuskler som ger dig en airbag mot stress, mer energi och gör dig mer nöjd och glad. I den här succéboken går Lena Skogholm igenom hjärnans olika funktioner på ett lättillgängligt, vetenskapligt underbyggt, personligt och pedagogiskt sätt. Du får massor med konkreta verktyg för hur du kan bygga en stark hjärna och minska risken för utbrändhet och förslitningsskador.

Massagepistol

Smidig och lätt massagepistol med tre olika hastigheter och två massagehuvuden som hjälper onda muskler och masserar bort spända punkter. Ett mycket bra verktyg för både elitidrottare och vardagsmotionärer som vill fokusera på återhämtning och rehab.

Ketolicious

KETO-licious är en konkret och praktisk guide för dig som vill lyfta och revolutionera din hälsa inifrån och ut. I den här boken kombineras uråldrig, ketogen lågkolhydratkost med utvald spetskompetens och de senaste forskningsrönen som lyfter fram den läkande kraften i riktig mat, och förklarar varför insulin och blodsocker spelar en nyckelroll för din hälsa och ditt mående.

Styrketräning som ger resultat

I Styrketräning som ger resultat har PT:n Susann Hempel sammanställt pass för den som vill få synliga resultat av sin träning. Boken innehåller specifika träningsprogram för de åtta vanligaste träningsmålen. I övningar används den egna kroppsvikten eller enkla redskap som kettlebell eller gymboll och passen kan lika gärna utföras i hemmet som på gymmet.

Lenovo trådlösa hörlurar

Trådlösa hörlurar med brusreducerande mikrofon som är enkla att para ihop med smarta telefoner, surfplattor och andra Bluetooth-enheter. Inbyggt litiumjonbatteri med stor kapacitet, musiktid upp till 8 timmar. Sitter bra när du sportar, tränar, löptränar, joggar, vandrar, cyklar, gymmar och liknande.

.

ANNONS

Dags för nya träningstights? Du hittar dem hos Stronger!

Stronger (Extern länk)

Redaktionens val

  1. KOMMERSIELLT INNEHÅLL

    Reflexkläder för träning – Bästa tipsen

  2. KOMMERSIELLT INNEHÅLL

    Bästa sporthörlurarna till träningen

  3. KOMMERSIELLT INNEHÅLL

    Bästa tightsten till alla träningspass!

Utforska Wellness