Denna text är kommersiell och innehåller annonslänkar

Reflexkläder för träning – Bästa tipsen

Så blir du synlig i mörkret

Publisert:

Bra reflexer gör dig synlig under löpturen och minskar risken för olyckor.

När det är mörkt är det dessutom lätt att snubbla, så kom ihåg att lysa upp din egen väg när du springer.

Här är allt du behöver för att synas – och se – under höstens träning.

Joggingbälte med LED

Smart joggingbälte med gult LED-ljus som lyser med fast sken. Drivs med batterier (medföljer) och går att ställa in omkretsen så att det sitter perfekt. Bra reflex när du springer i mörkret.

Köp hos Kjell & Company här!

Reflexpannband

Pannband med reflex som gör att du kan klä dig varmt och synligt när kylan kommer. Pannbandet har en smart reflex runt om vilket gör att du reflekterar 360 grader och syns från alla håll. Finns i tre olika mönster och färger. Köp här!

Smal reflexväst

Smidig och lätt väst som passar när du är ute och motionerar. Reflexvästen fästs enkelt med click-on-spännet och går att justera så att du får en skön passform. Passar alla storlekar och gör dig väl synlig i mörkret. Köp här!

Pannlampa

Laddningsbar pannlampa som ger ett kraftigt vitt sken och har fyra olika ljuslägen. Sensorfunktion gör det enkelt att styra lampan. Laddas på 2-3 timmar genom den medföljande USB-kabeln. Den är vattentät enligt IPX5, kan användas i regn och passar bra för cykling, jogg eller löpning.

Köp den hos Outdoorexperten här!

Reflexband till armar och ben

Smidigt reflexband som du fäster runt arm eller ben med kardborreband. Det reflekterar 360 grader och finns i fem olika reflexmönster. Reflexbandet gör dig synlig på över 125 meter när du tränar i mörkret. Köp här nedan!

Reflexväst

Neongul reflexväst med två 5 cm breda reflexband. One-size som passar alla. Enkelt sätt att bli väldigt synlig när du springer i mörkret.

Köp hos Kjell & Company här!

Smal reflex

Reflex med snäppteknik som möjliggör enkel applicering av reflekterande band på armen, handleden eller kläderna när du tränar i mörkret. Köp här!

Utforska Wellness

Om skribenten

  • Maja Eriksson är kommersiell redaktör på Aftonbladet och Wellness sedan november 2020. Maja har en lång bakgrund inom Schibstedkoncernen, samt erfarenhet som frilansskribent och innehållsproducent.