Denna text är kommersiell och innehåller annonslänkar

Sminka bort trötthetstecknen – 8 concealers som fungerar

Publisert:

Blev det inte så många timmars sömn som du egentligen behövde?
Få en piggare look med en riktigt bra concealer!
Vi listar concealers som döljer mörka ringar och rodnader.

En liten droppe av en bra concealer kan göra ett trött ansikte piggt och fräscht på nolltid. Och det kan vara precis det man behöver emellanåt!
Att hitta en bra concealer i rätt nyans har man glädje av länge, och att köpa concealers online har dessutom aldrig varit så lätt som nu. Webbshopparna erbjuder olika bild-funktioner som gör det lätt att välja rätt. Och när man väl har hittat rätt concealer blir den snabbt en favorit att återkomma till gång på gång.

Sminka bort tröttheten med concealers

Scrolla ner och hitta din favorit bland några av dessa populära och bästsäljande concealers.

L’Oreal Paris Infaillable concealer

Concealer från L’Oreal Paris.
Concealer från L’Oreal Paris.

Concealern från L’Oreal Paris går även under namnet More than concealer har en hög täckningsgrad och kan förutom att dölja mörka ringar även täcka plitor eller användas som en foundation. Säljs i fyra nyanser och till ett riktigt bra pris, läs mer och köp här.

Colour concealer från The Ordinary

Concealer från The Ordinary
Concealer från The Ordinary

Hudvårdsfavoriten The Ordinarys concealer säljs på tub i inte mindre än 21 olika nyanser för att du enkelt ska hitta en färg som matchar din egen. Concealern har en krämig formula med god täckningsgrad som du applicerar antingen med fingrarna eller med hjälp av pensel och den säljs för under 100-lappen! Läs mer och köp här.

Clinique airbrush concealer

Concealer från Clinique.
Concealer från Clinique.

Concealer från Clinique där du enkelt klickar upp formulan från hylsan till penselappliktatorn. Formulan är krämig och mjukar upp mörka ringar och synliga linjer, läs mer och köp här.

Instant age eraser concealer från Maybelline

Concealer från Maybelline.
Concealer från Maybelline.

Som namnet avslöjar är den här concealern från Maybelline en täckande och som mjukar upp fina linjer och täcker mörka ringar. Säljs i 18 nyanser i en förpackning med tillhörande mjuk svampapplikator, läs mer och köp här.

Estée Lauder Double wear stay-in-place-concealer

Concealer från Estée Lauder
Concealer från Estée Lauder

Concealern från Estée Lauder ger ett medium till heltäckande resultat och den tillhörande applikatorpenseln gör den lättjobbad för att använda under ögonen eller för att täcka plitor. Säljs i tre nyanser, läs mer och köp här.

Nyx Concealer wand

Concealer från Nyx.
Concealer från Nyx.

Concealern från NYX ger en fräschare look på nolltid. Concealern säljs i elva hudnära nyanser samt en gul och en grön som används för att minska rodnad eller mörka ringar, läs mer och köp här.

Clarins everlasting concealer

Concealer från Clarins.
Concealer från Clarins.

Concealern från Clarins på tubform har en mjuk och krämig formula och det behövs inte mer än en liten droppe för att pigga upp och dölja mörka ringar. Säljs i sju olika nyanser, läs mer och köp här.

Mastertouch all day concealer från Max Factor

Concealer från Max Factor.
Concealer från Max Factor.

Concealer från Max Factor som sitter bra hela dagen och är lätt att applicera på mörka ringar eller blemmor. Läs mer och köp här.


Utforska Wellness

Om skribenten

  • Ida GustafssonIda Gustafsson redaktör på Aftonbladet och Wellness. Hon har tidigare jobbat på magasin med inriktning på mode, inredning och skönhet men också som nyhetsreporter på Aftonbladet. Hon har en kandidatexamen i journalistik från Mittuniversitetet.