Denna text är kommersiell och innehåller annonslänkar

Bästa produkterna för torra läppar

Effektiva läppbalsam och cerat i alla prisklasser

 • Clara Öhrn
Publisert:

När temperaturen sjunker är det vanligt att få torrare läppar.

Men med de här fem produkterna är svidande och nariga läppar ett minne blott.

Här är våra bästa tips för mjuka och återfuktade läppar.

Eight hour cream från Elizabeth Arden

Den legendariska salvan Eight hour cream från Elizabeth Arden måste vara med på denna listan! Perfekt att använda på torra läppar, små brännsår eller andra mindre hudåkommor. Har en speciell doft som vi på redaktionen lärt oss att älska. En tub räcker i evigheter, vilket gör den värd sitt pris.

Läs mer och köp här!

Smith’s lip balm minted rose

En till klassiker! Detta läppbalsam användes flitigt under gymnasietiden och vi älskar det fortfarande. Supereffektivt med härlig konsistens och en fräsch doft av mint. Extra plus för den fina burken.

Beställ här!

La Roche-Posay Cicaplast Levres

Ett lugnande barriärläppbalsam som återställer fuktbalansen i läpparna. Innehåller panthenol och lipider som skyddar och reparerar spruckna och nariga läppar. En riktig räddare i nöden under den kalla vintern.

Läs mer och köp här!

Ett cerat för dig som vill ha ett läppbalsam i varje jackficka för att aldrig vara utan. Kostar under 20 kronor och är perfekt för dig som vill ha ett lenande och skyddande cerat som passar omtåliga läppar.

Köp här!

Ett mjukgörande balsam för torra läppar, fnasiga nagelband och torra fläckar på huden. Innehåller lanolin som återuppbygger huden och bevarar fukten. Innehåller ingen parfym och kan användas av hela familjen.

Läs mer och köp här!

ANNONS

Så bleker du tänderna enkelt hemma - beställ här och få vitare tänder på 30 minuter!

Dentway (Extern länk)

Redaktionens val

 1. SKÖNHETSPRODUKTER

  Bästa handkrämerna för torra händer

 2. KOMMERSIELLT INNEHÅLL

  Frisören: Så vårdar du torrt och skadat hår

 3. KOMMERSIELLT INNEHÅLL

  9 ansiktstvättar för alla hudtyper

Utforska Wellness

Om skribenten

 • Clara ÖhrnClara Öhrn är content manager på Wellness och har tidigare jobbat som reporter på Aftonbladets redaktion för feature och sociala medier. Clara har en kandidatexamen i media och kommunikationsvetenskap från Mittuniversitetet. Hon har även studerat Global Trendwatching på Amsterdam University of Applied Sciences och retorik vid Stockholms Universitet.