Denna text är kommersiell och innehåller annonslänkar

Bästa produkterna för ett välvårdat skägg

 • Clara Öhrn
Publisert:

Få ett välvårdat och fräscht skägg med de rätta produkterna.

En skäggolja är ett måste för dig som vill låta skägget växa och samtidigt slippa klåda och torrhet.

Här är alla produkter du behöver för ett snyggt skägg.

Hawkins & Brimble skäggolja

En skäggolja lindrar torrhet och klåda samtidigt som det återfuktar hårstråna. Oljan hjälper till att hålla bakterier borta och motverkar inåtväxta hårstrån. Hawkins & Brimbles skäggolja innehåller näringsrik arganolja och sheasmör och har en behaglig doft. Produkten är vegansk och tillverkad av naturliga ingredienser, utan parabener eller färgämnen.

Köp skäggolja från Hawkins and Brimble direkt här!

Skäggborste från Kent

En skäggborste är perfekt för att reda ut tovor och ger ett snyggare skägg, samtidigt som du masserar huden och ökar blodcirkulationen. Den här skäggborsten från Kent är tillverkad av 100% svinborst. Borsten har en kompakt storlek vilket gör den perfekt att använda till skägget, men den fungerar lika bra till håret.

Optimal för kortare till medellångt skägg.

Beställ skäggborsten här!

Skäggstyling från Acqua di Parma

En stylingcrème från Acqua di Parma som passar medellångt till långt skägg. Gör skägget mjukt och lätt att forma och har en fräsch doft av Colonia. Stylingcrèmen är berikad med vegetabiliska oljor och ger perfekt definition hela dagen.

Beställ stylingcrèmen här!

Mr Bear family groomingsax

När du ska forma skägget är det viktigt att använda en riktigt bra sax. Den här saxen är tillverkad i japanskt rostfritt stål av god kvalitet. Eggen är lätt att underhålla och hårdheten ger en perfekt skärpa.

Köp groomingsaxen här!

Skäggfärg

Om du börjat få grått hår eller vill få skägget att se fylligare ut är skäggfärg ett bra knep för att få en djupare färg. Just for men är en gel som är särskilt utformad för att färga grövre hårstrån. Enkelt att applicera och håller tills håret växer ut. Förpackningen innehåller flera applikationer.

Köp skäggfärg här!

Skäggtrimmer från Philips

En riktigt bra skäggtrimmer är ett måste oavsett om du har långt eller kort skägg. Den här trimmern från Philips är ett bra köp med god uppsugingsförmåga vilket gör att du slipper små hårstrån i hela badrummet efter att du trimmat skägget.

Till trimmern ingår en precisionstrimmer, trimkam, två detaljkammar, hårt förvaringsfodral samt ett laddningsställ. Du kan välja mellan 20 olika längdinställningar och får alltid en precis trimning.

Beardtrimmer series 7000 Skäggtrimmer med vakuum-system

Philips

Beardtrimmer series 7000 Skäggtrimmer med vakuum-system

1 024,00 kr1 299,00 kr

Läs mer

Wellness shop

Kombinerat schampo och balsam för skägget

Få ett snyggt skägg fritt från tovor och frizz med detta kombinerade schampo och balsam från Recipe for men, särskilt anpassat för ansiktshåret. Rengör på djupet samtidigt som skägget återfuktas och får en fräsch doft.

Köp Recipe for mens skäggschampo här!

ANNONS

Så bleker du tänderna enkelt hemma - beställ här och få vitare tänder på 30 minuter.

Dentway (Extern länk)

Så bleker du tänderna enkelt hemma - beställ här och få vitare tänder på 30 minuter.

Redaktionens val

 1. KOMMERSIELLT INNEHÅLL

  Minska håravfall och få tjockare hår

 2. KOMMERSIELLT INNEHÅLL

  Köp hudvård och smink till superpris

 3. KOMMERSIELLT INNEHÅLL

  Frisören: Vanliga misstagen som ger fett hår

Utforska Wellness

Om skribenten

 • Clara ÖhrnClara Öhrn är content manager på Wellness och har tidigare jobbat som reporter på Aftonbladets redaktion för feature och sociala medier. Clara har en kandidatexamen i media och kommunikationsvetenskap från Mittuniversitetet. Hon har även studerat Global Trendwatching på Amsterdam University of Applied Sciences och retorik vid Stockholms Universitet.