Denna text innehåller annonslänkar

Ögonbrynspennorna som ger perfekta bryn

Publisert:

Ögonbrynen ramar in ansiktet och ger det mer karaktär.

Definiera och fyll ut dina ögonbryn med en ögonbrynspenna.

Här hittar du fem bra alternativ som är enkla att använda och sitter hela dagen.

Brow wiz Anastasia Beverly Hills

Brow Wiz från Anastasia Beverly Hills

Redaktionens favorit! Riktigt enkel att använda, ger rätt mängd färg och har en praktisk borste för att sudda ut och definiera. Pennan skruvas upp och behöver inte vässas. Finns i många olika nyanser.

Läs mer och köp här! (Annons)

Xpress brow från Maybelline

Xpress brow ultra slim från Maybelline

Ett riktigt bra budgetalternativ med en mycket tunn penna som gör det enkelt att fylla i brynen och få ett naturligt resultat. Även denna har en borste för att fixera ögonbrynen.

Läs mer och köp här! (Annons)

Isadora vattenfast ögonbrynspenna

Isadora vattenfast ögonbrynspenna

En krämig vattenfast ögonbrynspenna från Isadora med vinklat stift. Enkel att använda och ger smala streck på den tunna delen och tjockare med den bredare delen. När du är nöjd med formen fixerar du och suddar ut skarpa linjer med borsten.

Läs mer och köp här! (Annons)

Lancome shaping powdery pencil

Lancôme shaping powdery pencil

Fyll ut tunna partier och öka definitionen med denna klassiska penna från Lancôme. Den har en lätt pudrig textur som ger ett naturligt resultat. Vässas enkelt med en vanlig pennvässare. Håller länge och färgar inte av sig.

Läs mer och köp här! (Annons)

It cosmetics brow power

Brow power från It cosmetics

En borste som passar utmärkt både till tunna och tjocka ögonbryn. Pennan har en oval spets som gör det enkelt att fylla ut och definiera brynen, oavsett vilket resultat du vill ha. Finns i olika nyanser som passar de flesta bryn.

Läs mer och köp här! (Annons)

Så väljer du rätt färg

En enkel regel för att välja rätt färg på ögonbrynspennan är att använda en penna som är en nyans mörkare till ljust hår och en nyans ljusare än mörkt hår för att få rätt färg på brynen.

Annons

Veckans urval av makeup

Utforska Wellness

Om skribenten

  • Clara ÖhrnClara Öhrn är content manager på Wellness och har tidigare jobbat som reporter på Aftonbladets redaktion för feature och sociala medier. Clara har en kandidatexamen i media och kommunikationsvetenskap från Mittuniversitetet. Hon har även studerat Global Trendwatching på Amsterdam University of Applied Sciences och retorik vid Stockholms Universitet.