Denna text är kommersiell och innehåller annonslänkar

Paletter – allt smink på ett ställe

Publisert:

Glöm små förpackningar som ligger och skräpar i necessären.
Satsa istället på en riktigt fin palett med ögonskugga, highlighter eller bronzer. Här är Wellness favorit-paletter.

Naked ultraviolet från Urban Decay

Urban Decays paletter är förmodligen några av de populäraste på marknaden. Denna palett innehåller tolv kulörer – alltifrån persikotoner till trendiga lila toner. De sju första färgerna från vänster ger en vardagligare look medan resterande färger med fördel kan användas om du vill ha en dramatiskt sotad makeup. Den silkeslena formulan gör det enkelt att blanda färgerna för en perfekt sminkning. Extra plus för den dubbelsidiga borsten.

Läs mer och köp här!

Pixi Eye effect shadow palett

En perfekt palett för dig som vill ha en ögonskugge-palett som passar både till vardag och fest. Paletten innehåller nio skimrande och matta färger som är lätta att blanda. Denna palett heter hazelnut haze och kulörerna är perfekta både om du vill ha en neutral sminkning eller en mer dramatisk make-up.

Köp Pixi Eye effect shadow palett här!

Contour-palett från Anastasia Beverly Hills

En komplett contouringpalett från Anastasia Beverly Hills som ger definition och framhäver dina ansiktskonturer. Med de sex olika nyanserna kan du enkelt framhäva och highlighta dina kindben, ögon, näsa och käke. Pudret är lätt att jobba med och täpper inte till porerna.

Läs mer och köp paletten här.

Ofra cosmetics highlighter palette

En palett för dig som inte kan få nog av glow. Applicera produkten på dina högsta punkter i ansiktet för att framhäva dina konturer och få riktigt fräscht glow. Paletten är även perfekt att använda som ögonskugga.

Läs mer och köp här!

Mac Studio correct and conceal

En concealerpalett som ger dig felfri hy! Formulan är berikad med antioxidanter och ger inte upphov till finnar, vilket gör att den kan användas även vid acnebenägen hy. Finns i en uppsjö av olika nyanser som kan kombineras för ett perfekt resultat som passar just din hudton.

Beställ concealer-paletten här!

Läppalett från Pixi och Louise Roe

Den enda läppaletten du behöver! 25 stycken ursnygga färger som ger dig oändliga möjligheter till variation. Välj och vraka mellan de bruna, rosa och röda tonerna. Du kan även kombinera färgerna för att få till exakt rätt nyans för dig. Perfekt att använda både till jobbet, aw:n eller festkvällen.

Beställ paletten här!

Models own Now brow!

Ett komplett kit för ögonbrynen innehållande vax, highlighter, färg och två stycken borstar. Det enda du behöver för att få perfekta bryn. Finns i flera olika nyanser.

Här kan du köpa paletten!

Utforska Wellness

Om skribenten

  • Clara ÖhrnClara Öhrn är content manager på Wellness och har tidigare jobbat som reporter på Aftonbladets redaktion för feature och sociala medier. Clara har en kandidatexamen i media och kommunikationsvetenskap från Mittuniversitetet. Hon har även studerat Global Trendwatching på Amsterdam University of Applied Sciences och retorik vid Stockholms Universitet.