Denna text innehåller annonslänkar

Skönhetsprodukterna som blivit virala på Tiktok

 • Clara Öhrn
Publisert:

Tiktok har blivit en viktig plattform för beauty-junkies över hela världen.

Tack vare användarnas recensioner kan vi enkelt hitta nya favoriter både i budget- och lyxsegmentet.

Här listar vi några av produkterna som blivit hajpade på Tiktok.

Clinique almost lipstick black honey

En riktig kultprodukt som lanserades redan på 70-talet. Kanske har du själv testat den som liten när du rotade runt i mammas necessär? Nu har produkten återigen blivit omåttligt populär och under förra året var den i princip omöjlig att få tag på.

En av orsakerna till den senare populäriteten är att nyansen, enligt tiktok-användarna, blir perfekt – oavsett vilken hudton du har! Den semi-transparenta färgen matchas med din läppfärg och ger ett supersnyggt resultat.

Läs mer och köp här! (Annons)

Dior lip glow oil

En vårdande läppolja med körsbärsolja som skyddar och samtidigt förstärker din naturliga färg och fyller ut läpparna. Läppglanset har blivit vida populärt på Tiktok och hashtaggen #diorlipglowoil har drygt 14 miljoner visningar på plattformen.

Läs mer och köp här! (Annons)

Anti gravity mascara från Milani

Anti gravity mascara från Milani har också blivit riktigt populär på Tiktok. Enligt användarna ger den mycket volym, längd och ett lyft som håller hela dagen. Mascaran är berikad med ricinolja och vax vilket gör att du varken får klumpar eller kladd. Priset ligger på strax under 200 kronor.

Läs mer och köp här! (Annons)

Varmluftsborste från Revlon

Varmluftsborsten från Revlon är enkel att använda och ger ett resultat som liknar det du får efter en föning på salong. Tiktok-användare uppger att denna ger ett lika bra resultat som Dyson airwrap, men för lite drygt en tiondel av priset.

Läs mer och köp här! (Annons)

Peter Thomas Roth Instant FirmX Eye

En ögonkräm som appliceras under ögonen för att reducera påsar och ringar. Hashtaggen för produkten har miljontals visningar och användarna vittnar om att krämen effektivt tar bort dina påsar på bara några sekunder. Ta en titt på Tiktok så får du se!

Läs mer och köp här! (Annons)

Brow freeze från Anastasia Beverly Hills

Är du ute efter en ögonbrynsgel som verkligen håller? Då är brow freeze produkten för dig! Älskad på Tiktok tack vare stadgan som definitivt håller hela dagen. Brow freeze håller dina bryn på plats och är utmärkt att använda om du vill ha en ”brow lift”-effekt på dina ögonbryn.

Läs mer och köp här! (Annons)

ANNONS

Så bleker du tänderna enkelt hemma - beställ här och få vitare tänder på 30 minuter!

Dentway (Extern länk)

Redaktionens val

 1. HUDVÅRD

  Bli av med mörka ringar under ögonen

 2. KOMMERSIELLT INNEHÅLL

  Paletter – allt smink på ett ställe

 3. KOMMERSIELLT INNEHÅLL

  Allt du behöver veta om K-beauty

Utforska Wellness

Om skribenten

 • Clara ÖhrnClara Öhrn är content manager på Wellness och har tidigare jobbat som reporter på Aftonbladets redaktion för feature och sociala medier. Clara har en kandidatexamen i media och kommunikationsvetenskap från Mittuniversitetet. Hon har även studerat Global Trendwatching på Amsterdam University of Applied Sciences och retorik vid Stockholms Universitet.