Denna text innehåller annonslänkar

Beautykit att ha med på resan

Populära resekit till semestern

Publisert:

Ett kit med småförpackningar är alltid bra att ha!

Oavsett om du ska på en weekend-resa, åka till landet eller på konferens.

Här hittar du våra favoritkit just nu!

Resekit - hudvård

Travel kit från Paulas Choice

Resekit från Paula’s choice

Ett komplett kit för dig som vill hålla din hy perfekt även under resan. Innehåller dagkräm med spf, en ansiktsrengöring, nattkräm och självklart Paula’s choice förmodligen mest älskade produkt – 2% BHA toner. Detta kit ger dig perfekt glow hela dagen!

Läs mer och köp här! (Annons)

Filorga travelkit

Filorga anti-age kit

Ett perfekt kit för dig med mogen hy eller som vill förebygga rynkor. Består av ett serum, ögonkräm, nattkräm och ansiktsmask. Ger ett fint glow och motverkar rynkor och fina linjer. Perfekt att ha med dig på resan eller om du vill testa produkterna innan du köper dem i vanlig storlek.

Läs mer och köp här! (Annons)

Travelkit från Aesop

Travel kit från Aesop

Ett riktigt lyxkit från Aesop med flera av deras omtyckta produkter. Innehåller allt du verkligen måste ha med dig på resan: tandkräm och munskölj, handkräm och väldoftande alkogel. Dessutom innehåller kitet även en återfuktande ansiktsspray, läppbalsam och en vårdande ansiktsmask.

Läs mer och köp här! (Annons)

Bagliora travel kit

Bagliora travel kit

Ett kit som innehåller en komplett hudvårdsrutin – ansiktstvätt, serum och två olika krämer: en fetare och en lättare. Perfekt att ha med sig på resan för att se till att huden håller sig i schack, eller för att testa på produkterna innan du köper fullsize-varianterna.

Läs mer och köp här! (Annons)

Resekit hårvård

Head and heal-duo från Maria Nila

Populära head and heal från Maria Nila i mindre förpackning. Perfekt storlek som räcker hela resan men kan tas med i handbagaget. Passar perfekt för torrt hår eller känslig hårbotten och hjälper till att öka hårproduktionen. Doftar underbart och gör håret riktigt fräscht och mjukt.

Läs mer och köp här! (Annons)

Nounou från Davines i små förpackningar.

Nounou travel från Davines

Favoriten Nounou från Davines doftar inte bara underbart, det gör även susen för torrt och slitet hår. Innehåller närande ingredienser och C-vitamin som skyddar håret – perfekt att ha med sig på solsemestern med andra ord.

Läs mer och köp här! (Annons)

American crew travel kit

American Crew travel kit

Ett komplett kit för håret och skägget: innehåller schampo, balsam och ett matt torrfibervax. Utöver det innehåller det även en praktisk rakgel. En perfekt uppsättning att ha med i gymväskan eller din weekend-bag.

Läs mer och köp här! (Annons)

Resekit från meds

Resekit från Meds

Ett perfekt kit med flaskor och en liten burk så att du kan ta med dig dina favoritprodukter hemifrån. Storlekarna är anpassade för att du ska kunna ta med dig allt i handbagaget om du flyger. Levereras i en återförslutningsbar påse.

Läs mer och köp här! (Annons)

Annons

Veckans urval av makeup

Utforska Wellness

Om skribenten

  • Clara ÖhrnClara Öhrn är content manager på Wellness och har tidigare jobbat som reporter på Aftonbladets redaktion för feature och sociala medier. Clara har en kandidatexamen i media och kommunikationsvetenskap från Mittuniversitetet. Hon har även studerat Global Trendwatching på Amsterdam University of Applied Sciences och retorik vid Stockholms Universitet.