Det här hittar vi helst under granen

Redaktionens favoritklappar

Publisert:

Årets mest omtalade stylingverktyg, en riktig hårklassiker och mysig doft som sprider sig i hemmet.

Här är skönhetsklapparna vi hoppas hitta under granen i år.

Clara Öhrn

Clara Öhrn, content manager:

I år önskar jag mig världens bästa hårborste från Mason Pearson. Borsten ska göra håret extra glansigt och minska risken för att stråna går av - dessutom är den så snygg! Den är absolut dyrare än en vanlig hårborste men jag tror verkligen att det är en borste för livet. Jag har velat ha den i flera år men aldrig slagit till själv, så nu är det bara att hoppas på att jag varit tillräckligt snäll.

ANNONS

Beställ Mason Pearson Popular Bristle & Nylon Dark Ruby här!ß

Lyko (Extern länk)

Mason Pearson hårborste
Ida Söderberg

Ida Söderberg, redaktör:

Ett lyxigt doftljus står alltid högt på min önskelista! Mitt favoritljus är Byredos Tree House som doftar ceder, bambu och sandelträ. En fräsch men murrig doft som sprider sig i hela lägenheten. En perfekt present att ge till någon du tycker om.

ANNONS

Beställ Byredos doftljus Tree house här!

NK (Extern länk)

Doftljus från Byredo.
Rebecka Wållgren

Rebecka Wållgren, reporter:

Efter att ha läst otaliga tester och sett mängder av tutorials på allt vad varmluftsborstar kan åstadkomma hoppas jag innerligt att en sådan ligger under granen i år. Är tomten extra givmild är det förstås värstingen från Dyson som gömmer sig i paketet men det vågar jag inte hoppas på. Jag har istället önskat mig en något mer överkomlig från Babyliss som utlovar ordentligt med volym med hjälp av de roterande borstarna.

ANNONS

Beställ Big Hair Dual värmeborste från Babyliss från Nordicfeel

Nordicfeel (Extern länk)

Babyliss värmeborste
Malin Wigen

Malin Wigen, reporter:

Jag önskar mig ett underställ i merinoull för kalla dagar och skulle bli väldigt glad om denna topp med matchande långkalsong från Lindex ligger under granen i år. Ett perfekt set att mysa runt i hemma under mellandagarna, eller att ha under skidkläderna så att man håller värmen i backen.

ANNONS

Beställ topp i merinoull från Lindex direkt här!

Lindex (Extern länk)

Topp i merinoull från Lindex.

Utforska Wellness

Om skribenten

  • Rebecka WållgrenRebecka Wållgren är reporter och redaktör för Aftonbladet Wellness sedan februari 2021. Rebecka började på Aftonbladet 2013 och arbetade redan då på Wellness. Hon har även varit på Viktklubb, Wendela och The You Way. Sedan tog hon en sväng till Bonnier Magazines & Brands där hon var webbredaktör för Lantliv och Sköna hem. Utbildning: Rebecka har gått journalistprogrammet vid Göteborgs universitet. Tidigare har hon även studerat Litteraturvetenskap vid Göteborgs universitet.