Denna text är kommersiell och innehåller annonslänkar

Lyxiga presenter till mors dag

Publisert:

Har du svårt att komma på vad du ska köpa till mamma på mors dag?

Skäm bort henne med en lyxig skönhetsprodukt för att liva upp vardagen lite.

Här är våra favoritprodukter till mamma.

Den 29 maj är det mors dag och vad passar inte bättre än att unna mamma lite nya skönhetsprodukter att ställa i badrumsskåpet?

Wellness har listat våra favoriter som definitivt kommer att göra alla mammor glada.

Hudvård med naturliga ingredienser från Om-se

Lyxig hudvård från svenska Om-se tillverkade i Sverige av naturliga ingredienser. Ge detta discovery set till mamma på mors dag så kan hon testa en helt ny hudvårdsrutin – härlig rengöringsolja, ansiktsmist och närande olja, helt utan onödiga tillsatser. Lyxigare kan det knappast bli!

Härlig body lotion från Clarins

Moisture-rich body lotion från Clarins är en riktigt lyxig produkt som doftar underbart och snabbt sjunker in i huden. Den här krämen kommer garanterat bli mammas nya favorit.

Krämen ökar elasticiteten och har en lätt exfolierande effekt som tar bort döda hudceller. Innehåller bland annat persikoextrakt, sheasmör och apelsinblomsvax som gör huden mjuk och fastare. Som en dröm, helt enkelt!

Här kan du beställa moisture-rich body lotion från Clarins!

Ögonfransserum från Swiss clinic

Inför sommaren när vi ofta använder lite mindre smink kan det vara fint med längre och tjockare ögonfransar. Det här ögonfransserumet ger längre fransar på tre till sex veckor. Serumet stimulerar och ökar hårtillväxten. Produkten förebygger håravfall och verkar skyddande genom att stärka både fransar och rötter.

Fin tvål och handlotion från Victor Vaissier

Fin tvål och handlotion från Victor Vaissier kommer garanterat göra mamma glad! En fräsch doft av lavendel och snygga förpackningar känns extra lyxigt. Passar bra att ha framme både i badrummet eller i köket.

Härlig parfym från Tom Ford

Den perfekta parfymen till mamma! En krispig och fräsch doft med sprudlande, citrusdränkta noter. Eau de soleil blanc har toner av varma blommor och ambra och är helt enkelt beroendeframkallande. En perfekt doft året runt – men särskilt nu till sommaren. Extra plus för den otroligt snygga flaskan!

Köp Eau de soleil blanc från Tom Ford direkt här!

Annons

Veckans urval av makeup

ANNONS

Köp blommor till mamma på mors dag!

Interflora (Extern länk)

Utforska Wellness

Om skribenten

  • Clara ÖhrnClara Öhrn är content manager på Wellness och har tidigare jobbat som reporter på Aftonbladets redaktion för feature och sociala medier. Clara har en kandidatexamen i media och kommunikationsvetenskap från Mittuniversitetet. Hon har även studerat Global Trendwatching på Amsterdam University of Applied Sciences och retorik vid Stockholms Universitet.