Denna text innehåller annonslänkar

Bästa produkterna med BHA

Publisert:

BHA-syra kan vara en riktig räddare i nöden för dig som lätt får finnar och pormaskar.

BHA-syra kallas även salicylsyra och har en exfolierande effekt, vilket även råder bot på fina linjer och rynkor.

Här hittar du de bästa produkterna med BHA-syra.

Paula’s Choice Skinperfecting 2% BHA liquid

Denna toner från Paula’s Choice har blivit riktigt hypad i skönhetsbranschen. En exfolierande produkt som kan användas dagligen och passar alla hudtyper – men är optimal för dig med akne, pormaskar, rynkor eller rodnad.

BHA-syran har en naturlig anti-inflammatorisk och antibakteriell effekt på huden – en riktig hudvårdshjälte helt enkelt.

Tonern appliceras med en fingrarna eller en bomullsrondell efter rengöring och innan serum, kräm och andra produkter.

Läs mer och köp här! (Annons)

Night mask – Maggie by Kakan

Äntligen finns beautyjunkien Kakan Hermanssons hudvårdslinje i butik. Den här härliga nattmasken innehåller både BHA och AHA-syra. Masken har återfuktande, exfolierande och återuppbyggande egenskaper som kommer göra din hy renare och fräschare. Använd masken innan du går och lägger dig två till tre kvällar i veckan för maximal effekt.

Läs mer och köp här! (Annons)

Skinceuticals Blemish + Age Defense

Ska du ha ett exfolierande serum, så ska du köpa detta! Perfekt för mogen och acnebenägen hy som lätt får pormaskar eller inflammerade finnar. Gör huden klarare, slätare och friskare tack vare sin kombination av BHA, AHA och dioicsyra. Motverkar fina linjer och balanserar talgproduktionen.

Läs mer och köp här! (Annons)

5A Control clearing cleansing foam

Har du fet hy som lätt blir glansig? Då har vi produkten för dig! Denna djuprengörande ansiktstvätt med BHA-syra avlägsnar effektivt överflödigt talg och gör huden ren med färre pormaskar.

Läs mer och köp här! (Annons)

Ole Henriksen Cold plunge pore mask

En djuprengörande och svalkande ansiktsmask som kontrollerar talgprodukten och håller huden matt i upp till åtta timmar. En riktigt bra mask för dig som kämpar med pormaskar och stora porer. Tack vare BHA- och AHA-syra får du en dramatiskt förbättrad hudstruktur.

Beställ masken här! (Annons)

Bagliora BHA 2%

Ytterligare en toner med 2% BHA som effektivt men milt exfolierar huden. Denna toner från svenska varumärket Bagliora gör huden sammetslen, samtidigt som den reducerar fett och orenheter i huden. Innehåller även hyaluronsyra för extra fukt, vilket gör din hud fräsch och med mer lyster. Vegansk.

Läs mer och köp här! (Annons)

Utforska Wellness

Om skribenten

  • Clara ÖhrnClara Öhrn är content manager på Wellness och har tidigare jobbat som reporter på Aftonbladets redaktion för feature och sociala medier. Clara har en kandidatexamen i media och kommunikationsvetenskap från Mittuniversitetet. Hon har även studerat Global Trendwatching på Amsterdam University of Applied Sciences och retorik vid Stockholms Universitet.