Denna text innehåller annonslänkar

Nattmasker som ger bättre hy

 • Clara Öhrn
Publisert:

Nattmask är en perfekt produkt som gör jobbet åt dig medan du sover.

Vissa nattmasker kan användas varje kväll, medan de med mer aktiva ingredienser ska användas någon eller några nätter i veckan.

Här är några av Wellness favoriter.

En nattmask kan användas som komplement till eller ersätta en nattcrème. Produkter som används nattetid innehåller ofta mer näring eller fukt än dagcrèmer, beroende på vilket tillstånd produkten jobbar med.

Nattmasker är ett perfekt att använda om du behöver tillföra extra fukt eller om du vill jobba med pigmenteringar eller fina linjer. Nattmasken appliceras efter ditt serum, precis som en ansiktscrème.

Beauté pacifique instant hydrating mask

En fuktgivande och fuktbevarande mask som ger nytt liv åt trött och torr hy. Innehåller ett flertal ämnen som tillför fukt och bygger upp en skyddande barriär i hudens yttersta lager. Innehåller bland annat A-vitamin, glycerin och squalane.

Köp nattmasken här! (Annons)

Filorga NCEF nattmask

En nattmask med aktiva ingredienser som verkar mot ålderstecken. Har en hög koncentration av NCEF som korrigerar och ger en anti age-effekt. Minskar trötthetstecken och ger volym åt huden vilket gör att du vaknar upp med en utvilad hy med mer lyster.

Köp Filorgas populära nattmask här! (Annons)

Waso Yuzu-C från Shiseido

En nattmask som är optimal för yngre hy. Ger ett härligt glow och återfuktar huden på djupet. Perfekt för dig som vill låta ditt ansikte återhämta sig under natten. Trötthetstecken och torrhet kommer försvinna på nolltid. Passar alla hudtyper.

Köp masken här! (Annons)

Elemis peptide 4 plumping pillow facial nattmask

En djupt återfuktande ansiktsmask som kommer göra att du vaknar upp med en plumpad och smidig känsla. Verkar aktivt mot trötthetstecken och ger huden ny, härlig lyster. En riktigt lyxig produkt som ger omedelbar effekt. Passar alla hudtyper.

Beställ nattmasken från Elemis här! (Annons)

Overnight retinol mask från Lernberger Stafsing

En nattmask som motverkar ålderstecken, rynkor och fina linjer. Tillför fukt och förbättrar hudstrukturen. Innehåller en blandning av vitamin A och B, hyaluronsyra och aloe vera. Snabbabsorberande lipider från svart kumminolja och squalane vårdar och gör huden mjukare.

Läs mer och köp här! (Annons)

ANNONS

Testa Lyko Lovables: Inspirationskit med handplockad skönhet i begränsad upplaga!

Lyko (Extern länk)

Redaktionens val

 1. HUDVÅRD

  5 härliga duscholjor

 2. HUDVÅRD

  Probiotisk hudvård - allt du vill veta om hudens goda bakterier

 3. KOMMERSIELLT INNEHÅLL

  Torr hud på vintern – 9 tips för att slippa torr hy

Utforska Wellness

Om skribenten

 • Clara ÖhrnClara Öhrn är content manager på Wellness och har tidigare jobbat som reporter på Aftonbladets redaktion för feature och sociala medier. Clara har en kandidatexamen i media och kommunikationsvetenskap från Mittuniversitetet. Hon har även studerat Global Trendwatching på Amsterdam University of Applied Sciences och retorik vid Stockholms Universitet.