Denna text innehåller annonslänkar

6 trendiga läppennor

Lipliners – redaktionens köptips

 • Clara Öhrn
Publisert:

Ingen har väl missat att läppennan har gjort en comeback i och med den stundande 90-talstrenden.

En läppenna är bra att använda för att få läppstiftet att sitta på plats, men är även en enkel metod för att få läpparna att se fylligare ut.

Här hittar du flera fina köp.

Suede Matte Lip Liner – Nyx

Denna matta läppenna från Nyx ger snygg och varaktig definition av läpparna. Finns i många olika nyanser så att du kan variera dig i oändlighet. Pennan kostar under femtiolappen vilket gör den till ett perfekt köp för dig som vill testa läppenna för första gången.

Läs mer och köp här!

Shiseido lipliner inkduo

Denna lyxiga 2-i-1 läppenna och primer ger ett perfekt och långvarigt resultat. Primern verkar skyddande och har en fin balmtextur som är enkel att applicera – dessutom låser den in fukt och gör läpparna släta för att färgen ska sitta bättre. I den andra änden finns den tunna läppennan som definierar dina läppar och fyller ut, utan att kladda eller smeta.

Läs mer och köp här!

L'Oréal Paris Color Riche Lipliner

L'Oréal Paris Color Riche Lipliner hjälper till att hålla läppstiftet på plats och ger dig mer definierade läppar. Om du har tunna läppar är ett tips att måla lite utanför för att ge illusionen av en större mun.

Läs mer och köp här!

Isadora sculpting lipliner waterproof

En vattenfast läppenna som är idealisk att använda under läppstift då den ger en mer intensiv färg och hjälper till att hålla läppstiftet på plats. Kan antingen användas för att ge tydligare kontur till läpparna eller som ett läppstift med matt finish som håller hela dagen.

Läs mer och köp här!

Sensai lip pencil

En lättanvänd läppenna från Sensai som känns mjuk och följsam vid applicering. På ena änden finns en praktisk borste för att applicera pennan som läppstift eller för att sudda ut konturerna.

Läs mer och köp här!

Panoramic long wear lip liner – Hourglass

En mjuk och smidig läppenna med mycket pigment. I ena änden finns en smidig pensel för ett perfekt resultat. Läppennan är enkel att applicera och har vattenfasta egenskaper, tack vare polymerer som sätter sig fast på huden. Finns i sju olika nyanser.

Läs mer och köp här!

ANNONS

Så bleker du tänderna enkelt hemma - beställ här och få vitare tänder på 30 minuter!

Dentway (Extern länk)

Redaktionens val

 1. SKÖNHETSPRODUKTER

  Skönhetsprodukterna som blivit virala på Tiktok

 2. KOMMERSIELLT INNEHÅLL

  Rouge + läppfärg 2 i 1 – fem härliga duoprodukter

 3. SKÖNHET

  Läppbalsam med färg – 7 fina köptips

Utforska Wellness

Om skribenten

 • Clara ÖhrnClara Öhrn är content manager på Wellness och har tidigare jobbat som reporter på Aftonbladets redaktion för feature och sociala medier. Clara har en kandidatexamen i media och kommunikationsvetenskap från Mittuniversitetet. Hon har även studerat Global Trendwatching på Amsterdam University of Applied Sciences och retorik vid Stockholms Universitet.