Denna text är kommersiell och innehåller annonslänkar

7 skönhetsprodukter att hålla koll på i vår

Publisert:

Mikrobiotisk hudvård, uv-skydd för håret och professionella verktyg att använda hemma.

Det finns många skönhetsprodukter som vi gärna skulle vilja ställa upp på badrumshyllan i vår.

Här är Wellness sju viktigaste skönhetsprodukter att ha koll på våren 2021.

När våren närmar sig är det många som ändrar sin skönhetsrutin. Mindre syror och mildare produkter passar ofta bättre på sommaren när både huden och håret utsätts för mer solljus.

Här är hittar du produkterna och verktygen vi inte vill vara utan 2021.

1. Glow med vitaminer

Grunden till en strålande hy är väl anpassad hudvård som hjälper huden på traven och innehåller det just din hudtyp behöver. C-vitamin i hudvård är en bra ingrediens som du kan använda året runt.

Balance Me Vitamin C Repair Serum innehåller C-vitamin och återfuktande hyaluronsyra. Serumet jobbar på att ge lyster, ljusa upp pigmentförändringar och förebygga ojämn hudton. Som en extra bonus stramar den åt huden, och efter ett par veckors användning kommer du känna dig glowig och fräsch.

Balance Me Vitamin C Repair Serum boostar din hudvårdsrutin med två droppar. Den lätta konsistensen går rakt in i huden. Används efter rengöring och innan fuktcrème.

Köp Balance me Vitamin C Repair Serum direkt från Meds!

2. Mikrobiotisk hudvård

Har du hört talas om mikrobiom? Det har nämligen blivit den senaste trenden inom hudvård.

Enkelt förklarat är mikrobiom de goda bakterier som naturligt finns på huden, vilka behövs för en frisk och fin hy. Nu har man börjat tillsätta dessa mikroorganismer i hudvård för att minska antalet dåliga bakterier och på det viset råda bot på acne, känslig hy och rodnad.

Vital E Microbiome age defense från Peter Thomas Roth är en fuktcrème som synbart hjälper till att reparera och stärka hudens skyddsbarriär för att stödja hudens naturliga mikrobiom, en osynlig barriär som skyddar huden mot skadlig miljöpåverkan vilket har en åldrande effekt på huden. Crèmen består av en blandning av prebiotiska och probiotiska ingredienser som synbart hjälper till att balansera, skydda och förbättra mikrobiomhälsan.

Köp Peter Thomas Roth Vital-E Microbiome Age Defense Cream här!

3. Smink med aktiva ingredienser

Smink med aktiva ingredienser som bidrar till en bättre hy har blivit allt populärare. Nu erbjuder allt fler företag smink med ingredienser som tar hand om din hy samtidigt som du får en perfekt make-up som håller hela dagen.

Lorac Tantalizing Bronzer är en högpigmenterad bronzer som är berikad med E-vitamin. Bronzern ger dig en naturligt solkysst hy med fint glow. Den finns i flera olika nyanser för att passa olika hudtoner.

Beställ Bronzer från Lorac med E-vitamin här!

4. Effektiva verktyg

Om du inte kan besöka hudterapeuten lika ofta nu som du kanske hade velat, finns det numera flera produkter som du kan köpa hem för att få samma effekt som på salong.

Bear mini är en ny innovation från Foreo som tar anti-aging till en helt ny nivå. Verktyget arbetar med mikroström som aktiverar ansiktsmusklerna – som ett träningspass för ansiktet helt enkelt!

Med hjälp av Foreo Bear mini kommer du få spänstigare och ungdomligare hy. Du kan även använda verktyget för att slussa in produkter i huden, till exempel dina vattenbaserade serum.

Köp Foreo Bear mini här!

5. Produkter på refill

Hur onödigt är det inte att köpa en ny förpackning varje gång du köper ny handtvål?

Nu erbjuder allt fler företag klimatsmarta refillpåsar så att du enkelt kan fylla på din fina tvålpump med din favorittvål – supersmidigt och bra för klimatet tycker vi!

Den här väldoftande tvålen från Rituals är berikad med söt apelsin och cedeträ och både återfuktar och skyddar dina händer.

Beställ The Ritual of Mehr Refill Hand Wash här!

6. Multifunktionella produkter

Som en motpol till trenden där hudvårdsrutinen består av 10 steg så finns det nu allt fler multifunktionella produkter, eller multistars som det också kallas, på marknaden.

Produkterna har flera olika egenskaper och jobbar på flera problem eller hudtillstånd samtidigt, vilket är väldigt praktiskt för många av oss som varken har tid eller lust att lägga ner mycket tid på vår hudvårdsrutin.

SOS-krämer är ett exempel på multifunktionella produkter. En favorit hos många är Cicaplast baume B5 från La Roche Posay, som är perfekt att använda om du exempelvis varit ute i vårsolen lite för länge.

Cicaplast baume B5 är ett lugnande all round balm som skyddar och återställer känslig och irriterad hud. Produkten innehåller flera lugnande ingredienser och kan användas av hela familjen, över hela kroppen.

Ett extra plus för det billiga priset!

Du kan köpa Cicaplast baume B5 här.

UV-skydd för håret

Att använda solskydd på kroppen och i ansiktet är många noga med, men däremot glömmer man ofta bort att håret kan ta skada av för mycket uv-ljus.

Den här sprayen från Balmain skyddar håret från att torka ut och blekas av solen. Ett perfekt tillskott i badrumshyllan som fungerar för alla hårtyper.

Du kan beställa Balmain Paris Sun Protection Spray här.

Utforska Wellness