Denna text är kommersiell och innehåller annonslänkar

Testa tandblekning hemma

Publisert:

Drömmer du också om ett skinande vitt leende? Då är du inte ensam.

Numera finns flera tandblekningsprodukter som du kan använda hemma – och de fungerar faktiskt riktigt bra.

Här är Wellness bästa tips på tandblekning hemma.

Har du också missfärgningar på tänderna från för mycket kaffedrickande eller vill du bara får några nyanser vitare tänder?

Nu behöver du inte längre gå till tandläkaren för att bleka tänderna. Det finns nämligen många produkter för tandblekning som du på ett säkert sätt kan använda hemma – utan att skada emaljen.

Här är våra favoriter som ger ett långvarigt resultat och är enkla att använda.

Swiss Clinic Teeth Whitening Pen

Swiss Clinic smidigaste tandblekning som passar dig som har ont om tid och som vill ha en enkel och smidig uppfräschning av dina tänder.

Teeth Whitening Pen reducerar snabbt, enkelt och skonsamt missfärgningar och ger resultat redan efter några dagar. Passar som en enkel uppfräschning både om du blekt tänderna tidigare på klinik, eller om du behöver punktbehandla några specifika tänder och inte vill behandla hela tandrader.

Köp Teeth Whitening Pen här!

Dentway starter kit

En ny effektiv metod för tandblekning som är helt fri från peroxid. Den är skonsam mot både tänder och tandkött och verkar helt utan ilningar i tänderna. Passar även personer som har normalt till känsligt tandkött eller tunn emalj tack vare den ph-neutrala sammansättningen.

Behandlingen är mycket enkel att genomföra och ger snabbt ett fint resultat efter bara 3–7 behandlingar.

Köp Dentway starter kit här!

Total Whitening System

Total Whitening System är ett komplett och prisvärt tandblekningskit för dig som snabbt och effektivt vill få vitare tänder och bevara ditt vita leende över tid. Kitet innehåller tandblekningsprodukterna Whitening System och Teeth Whitening Pen.

Ett komplett tandblekningskit med allt du behöver för att bleka tänderna hemma och få samma resultat som hos tandläkare. Skonsamt mot emaljen och ger ett fint och jämt resultat. Köp till kampanjpris här nedan!

Whitening System

Whitening System är en professionell tandblekning framtagen av tandläkare. Behandlingen är skonsam, effektiv och säker och ger snabba, långvariga resultat. Räcker till runt 18 behandlingar och ger samma resultat som vid behandling hos tandläkare. Skonsam för emalj och tandkött.

Setet innehåller 2 formbara tandskenor, 1 förvaringsbox för tandskenorna och 3 st 3 ml Whitening tandblekningsgel.

Dentaworks plus med tandblekningspenna

Dentaworks Plus innehåller både gel och skenor för hemmablekning och en tandblekningspenna som du lätt kan ta med dig överallt.

Tandblekningsgelen är peroxidfri och ph-neutral vilket gör att du effektivt men skonsamt får bort oönskad gulhet, fläckar eller missfärgningar. Extra plus för den medföljande pennan som du enkelt kan ha med dig när du reser bort.

Dentawork använder sig av samma tandblekning som hos tandläkaren och är säkert för både emalj och tandkött.

Dentaworks produkter är veganska och inte testade på djur.

Här kan du köpa Dentaworks plus med tandblekningspenna!

Confidentsmile startkit

Ett startkit som innehåller allt du behöver för att komma igång med tandblekning hemma.

Färgen på tänderna varierar mycket från person till person. Livsstilsvanor som att dricka mycket kaffe och vin eller att använda tobak gör att tänderna kan missfärgas snabbare. Men med Confidentsmile kan du få ett skinande vitt leende snabbt igen.

Den speciellt framtagna blekningsgelen är helt peroxidfri och godkänd enligt EU-regler för tandblekning hemma, och fungerar på samma sätt som tandblekning hos tandläkare.

Tack vare att Confidentsmile inte innehåller peroxid slipper du även de biverkningar som kan kopplas samman med detta, som till exempel ilningar eller skador på tandköttet.

I kitet ingår munskenor, blekningsgel och en ledlampa som du kan ha med dig när du är på språng.

Beställ Confident smile enkelt här!

Beconfident tandblekningsstrips

Beconfident tandblekningsstrips

Beconfident tandblekningsstrips är ett enkelt sätt att bleka tänderna med en slags tejp som fästs på tänderna. Varje kuvert innehåller en strip för underkäken och en för överkäken.

Blekningsstripsen innehåller en patenterad gel med 0,1% peroxid som i en första fas avlägsnar missfärgningar med cocossultfat och i den andra fasen ger vitare tänder med hjälp av 32% bikarbonat. Helt utan att öka känsligheten i tänderna.

Stripsen ska verka i 15 minuter per gång och förpackningen räcker i 10 dagar.

Här kan du köpa tandblekningsstrips från Beconfident!

Tandblekning från Warpaint

Warpaint naturlig tandblekning

En tandblekning som skonsamt bleker och polerar tänderna.

Warpaint kommer från Australien och är enbart tillverkad av naturliga ingredienser av god kvalitet. Tandblekningen innehåller bland annat aktivt kol framställt av skalet från kokosnötter och mineralrik bentonitlera som rengör och polerar tänderna utan att skada emaljen. Produkten är även berikad med ekologiska apelsinskal, papparmynta och citronmyrten som vårdar hela munnen och ger en fräsch andedräkt.

Warpaint kan användas dagligen, en burk räcker till cirka 150 behandlingar och har en helt neutral smak och doft.

Beställ Warpaints tandblekning direkt här!

Annons

Unna dig en nattmask

Utforska Wellness

Om skribenten

  • Clara ÖhrnClara Öhrn är content manager på Wellness och har tidigare jobbat som reporter på Aftonbladets redaktion för feature och sociala medier. Clara har en kandidatexamen i media och kommunikationsvetenskap från Mittuniversitetet. Hon har även studerat Global Trendwatching på Amsterdam University of Applied Sciences och retorik vid Stockholms Universitet.