Så bra är Mantles The hot ex

Publisert:

Lever Mantles The hot ex upp till sitt namn och hajp?

Vi har testat den omtalade skrubben.

Den har ett kul namn, syns överallt, har varit nominerad till skönhetspriser och till och med fått en keps uppkallad efter sig. Vi snackar om Mantles värmande exfoliering The Hot Ex. Skrubben innehåller bland annat CBD, MCT-olja, Q-10, havtorn. Men är den värd sin hajp? Vi har testat.

Pris: 380 kronor för 200 milliliter.

Vad är bra? Den gelliknande skrubben används på torr hud före duschen och bildar sedan en mjölkig vit konsistens när den sköljs av. Kornen har riktig bra stolek och konsistens, de ger exakt rätt typ av skrubbande känsla utan att vara för riviga. Doften är fantastisk. Jag kommer på mig själv med att gå och öppna burken när jag är i badrummet bara för att känna den där citrusdoften. Och resultatet efteråt? Len och mjuk som en bebisrumpa precis som utlovat. Och den där mjukheten håller faktiskt i sig i flera dagar.

Vad är dåligt? Exfolierande är den helt klart, men hot? Jag känner allvarligt talat inte av den värmande delen nämnvärt. Eftersom man använder exfolieringen på torr hud krävs det också ganska mycket produkt för att täcka kroppen vilket gör att den inte är särskilt dryg.

Är den prisvärd? Själva priset 380 kronor för 200 milliliter får man ändå säga är väldigt prisvärt. Däremot är den som sagt inte särskilt dryg vilket gör att de där 380 kronorna kanske ger dig runt fem, sex exfolieringar. Som en produkt att lyxa till det med någon gång är det värt, men låt det inte bli en dyr ovana.

ANNONS

Beställ MANTLE The Hot Ex – CBD Body Exfoliator 200 ml här!

Lyko (Extern länk)

Utforska Wellness

Om skribenten

  • Rebecka WållgrenRebecka Wållgren är reporter och redaktör för Aftonbladet Wellness sedan februari 2021. Rebecka började på Aftonbladet 2013 och arbetade redan då på Wellness. Hon har även varit på Viktklubb, Wendela och The You Way. Sedan tog hon en sväng till Bonnier Magazines & Brands där hon var webbredaktör för Lantliv och Sköna hem. Utbildning: Rebecka har gått journalistprogrammet vid Göteborgs universitet. Tidigare har hon även studerat Litteraturvetenskap vid Göteborgs universitet.