Stjärnornas skönhetstips

  • JONNA KARVONEN
Publisert:
Emma Stone, Cindy Crawford, Cate Blanchett & Liv Tyler ger tips om skönhet
Emma Stone, Cindy Crawford, Cate Blanchett & Liv Tyler ger tips om skönhet

De har råd med de dyraste krämerna och flashigaste behandlingarna, men ibland nöjer sig även kändisarna med billiga huskurer. Vi har samlat deras favoritknep.

Rosenvatten över smink

Efter att Liv Tyler har sminkat sig med foundation och rouge sveper hon lite ofärgat löspuder över ansiktet och sprejar sedan med rosenvatten. ”Det får ditt ansikte att se flawless ut, på det där sättet som om du inte hade någon makeup på dig”, har hon sagt till tidningen Instyle.

Druvkärnolja som fukt

När Emma Stone pratade om sina hudvårdsrutiner i en intervju nämnde hon att hon är väldigt begränsad på grund av sina allergier. Därför använder hon druvkärnolja från matbutiken som dag- och nattkräm för att inte helt torka ut.

Mint för större plut

Enligt Cosmopolitan blandar Mariah Carey lite mintextrakt i sina läppglans för att få ett bättre blodflöde i sina läppar. Det krävs alltså inga sprutor om du drömmer om lite mer plut à la Angelina Jolie.

Mjölk i ansiktet

Glöm dyra fuktsprejer! Cindy Crawford blandar enligt Hudabeauty.com endast lite mjölk med mineralvatten och sprejar det på ansiktet under dagen då hon känner för lite extra fukt. Med tanke på att hon har åldrats väldigt väl kanske detta är ett knep värt att testa?

Oliv- och macademiaolja för fin hud

Cate Blanchett har aldrig varit rädd för att omfamna sin blekhet, men vem skulle inte göra det om man hade lika perfekt hud som hon? För brittiska Instyle har hon berättat att hon smörjer in sig med oliv- och macademiaolja i duschen, och gör även en hemmagjord skrubb med dessa ingredienser plus grapefruktjuice och havsalt.

Isbad för lyster

Det låter sannerligen inte som det skönaste beautyknepet i världen, men Kate Hudson har berättat för Daily Makeover att hon brukar doppa ansiktet i en balja isvatten för bättre lyster. Ja, vad gör man inte …

Vaselin för att ta bort smink

Inser du att din sminkborttagning är slut just när du ska tvätta ansiktet? Testa vaselin, ett tips Rachel Bilson delade med sig av till Cosmopolitan. Funkar extra bra på ögonmakeup enligt henne!

ANNONS

Så bleker du tänderna enkelt hemma - beställ här och få vitare tänder på 30 minuter!

Dentway (Extern länk)

Utforska Wellness

Om skribenten

  • JONNA KARVONEN