Denna text innehåller annonslänkar

Läppolja för glansiga och återfuktade läppar

5 härliga lip oils

Publisert:
Leomie Anderson
Leomie Anderson

En läppolja är en perfekt produkt för dig som både vill ha glansiga och återfuktade läppar.

Läppoljan fungerar som en blandning av läppglans och läppbalsam och innehåller ofta flera närande ämnen som gör huden mjuk och smidig.

Många hävdar dessutom att läppoljan bidrar till att läpparna ser fylligare ut – här hittar du fem härliga köp.

Clarins lip comfort oil

Clarins lip comfort oil

En närande och lugnande läppolja som ger fin glans och subtil färg till dina läppar. Finns i flera fina nyanser – från mörkt röd till aprikos och honung.

Läs mer och köp här! (Annons)

Make the make Hyaluronic lip oil

Make the make Hyaluronic lip oil

Hyaluronic lip oil är en läppolja från Make the Make som både verkar vårdande och tillför fukt. Läppoljan är berikad med E- och C-vitamin för att stärka den antioxidanta effekten. Hyaluronsyran hjälper till att bibehålla fukten i huden. Läppoljan har en tjock textur som ger fin glans.

Läs mer och köp här! (Annons)

Pure Color Envy Nighttime Rescue Lip Oil-Serum

Estée Lauder Pure Color Envy Nighttime Rescue Lip Oil-Serum

Ett läppolje-serum som behandlar läpparna under natten vilket hjälper med att återhämta sig efter dagen. Innehåller närande och fuktgivande ingredienser som gör läpparna extra mjuka. Serumet innehåller även utfyllande kollagensfärer för en mer putig och slät look.

Läs mer och köp här! (Annons)

Juicy lip oil

Juicy lip oil från Caia

En återfuktande läppolja med härlig geléliknande konsistens. Produkten ger en lätt rosa nyans som passar alla hudtoner. Den väl tilltagna applikatorn gör det enkelt att applicera läppoljan. Juicy lip oil kan både användas som den är eller ovanpå ditt läppstift.

Läs mer och köp här!

Dior lip oil

Dior lip oil

En läppolja från Dior som ger fin glans och verkar skyddande och återfuktande. Har en lätt nyans som framhäver läpparnas naturliga färg.

Läs mer och köp här! (Annons)

Extratips! Gym lips

Gym lips är en av de senaste trenderna på Tiktok. Metoden innebär att du applicerar en läppenna lite utanför läpplinjen. Läppennan ska vara i en nyans nära din egen läppton. Därefter applicerar en läppolja. Resultatet ger dig en naturligt sminkade och illusionen av fylligare läppar.

Annons

Veckans urval av makeup

Utforska Wellness

Om skribenten

  • Clara ÖhrnClara Öhrn är content manager på Wellness och har tidigare jobbat som reporter på Aftonbladets redaktion för feature och sociala medier. Clara har en kandidatexamen i media och kommunikationsvetenskap från Mittuniversitetet. Hon har även studerat Global Trendwatching på Amsterdam University of Applied Sciences och retorik vid Stockholms Universitet.