Denna text innehåller annonslänkar

Ögonmasker för fräsch hy under ögonen

Publisert:

Svalka ner dina svullna ögonlock med en härlig ögonmask.

Beroende på innehållet i masken kan du få en svalkande, uppstramande eller återfuktande effekt.

Här hittar du flera effektiva köp.

Hyal reyouth hydrogel eye mask

Hyal reyouth hydrogel eye mask

En riktig fuktbomb som du placerar under ögonen för att minska torrhet, mörka ringar och fina linjer. Innehåller sex olika hyaluronsyror samt vitamin b5 som har en uppstramande effekt. Masken återupplivar och ger näring till torr och glåmig hud. Förpackningen innehåller 60 stycken ögonmasker.

Läs mer och köp här! (Annons)

Elemis pro-collagen

Pro-collagen eye revive mask från Elemis

En ögonmask som gör huden piggare, mjukare och mer fast. Produkten har en härlig gel-textur som är svalkande under ögonen. Masken är en multifunktionell produkt som kan användas som nattmask, primer eller som en återfuktande balm under dagen.

Läs mer och köp här! (Annons)

Peter Thomas Roth potent c hydra gel eye patches

Peter Thomas Roth potent C hydra gel eye patches

De här ögonmaskerna från Peter Thomas Roth är en riktig vitaminbomb! Produkten innehåller THD askorbat som är 50 gånger mer kraftfullt än vanlig c-vitamin. Som motverkar ålderstecken genom att reducera kråkförtter, fina linjer och rynkor. Masken verkar uppljusande och minimerar svullnad.

Läs mer och köp här! (Annons)

Dream-y eye

Dream-y eye från Pixi

Dream-y eye är den senaste ögonmasken från Pixi som är särskilt utformade för att användas på kvällen. Maskerna lugnar och tillför fukt till ögonområdet vilket ger en härlig känsla innan läggdags. Innehåller bland annat a-vitamin, jasmin och kamomill som balanserar och mjukgör. Maskerna kan förvaras i kylen för en extra kylande effekt.

Läs mer och köp här! (Annons)

Xlash rejuvenating eye gels

Xlash rejuvenating eye gels

Ögonpatches från Xlash som blivit lite av en viral succé. Innehåller fyra sorters hyaluronsyra och aminosyrer som återfuktar på djupet och minskar puffighet. Doftar härligt av lavendel. Används i cirka en kvart och du kommer genast se skillnaden.

Läs mer och köp här! (Annons)

Annons

Unna dig en nattmask

Utforska Wellness

Om skribenten

  • Clara ÖhrnClara Öhrn är content manager på Wellness och har tidigare jobbat som reporter på Aftonbladets redaktion för feature och sociala medier. Clara har en kandidatexamen i media och kommunikationsvetenskap från Mittuniversitetet. Hon har även studerat Global Trendwatching på Amsterdam University of Applied Sciences och retorik vid Stockholms Universitet.