Denna text innehåller annonslänkar

5 härliga duscholjor

Publisert:

Inget är så härligt som att ta en varm dusch med en väldoftande duscholja.

Med en duscholja rengör du effektivt kroppen samtidigt som du tillför näring och låser in fukt i huden.

Här är fem favoriter till duschen.

Duscholja från Neal’s Yard remedies

Duscholjan Wild Rose Shower Oil från Neal’s Yard remedies är har en härlig doft av geranium och patchouli. Den löddrande oljan gör huden mjuk och len samtidigt som den återfuktar. Läs mer och köp här (annons).

Duscholja från Biotherm

En underbar duscholja med somrig doft av aprikos, rosenolja och passionsblomma. Gör huden mjuk och smidig samtidigt som den återfuktar torr hud. En perfekt duscholja att ha med sig på semestern.

Läs mer och köp här! (Annons)

Amande duscholja från L’Occitane

En riktig storsäljare! Duscholjan från L’Occitane har blivit en riktig klassiker, du kommer aldrig vilja sluta använda den när du väl har börjat. Har en fantastisk doft av mandel. När oljan kommer i kontakt med vatten bildas ett skönt skum som rengör och återfuktar hela kroppen. Finns även att köpa i en smart refillpåse.
Läs mer och köp här (annons)!

Duscholja Cerave

Hyllade budgetmärket Cerave har nu en parfymfri duscholja som kan användas både till kroppen och ansiktet. Även denna löddrar i kontakt med vatten. Oljan tar enkelt bort orenheter och överskottstalg från huden. Oljan är berikad med tre essentiella ceramider, skvalanolja och triglycerid. Gör huden mjuk och smidig, utan att lämna en fet känsla. Passar torr hud och känslig hud.

Läs mer och köp här! (Annons)

Verso body oil cleanser

Vill du lyxa till det riktigt ordentligt är denna duscholja från svenska varumärket Verso verkligen något för dig. Innehåller solrosolja som gör huden mjuk och smidig samt salicylsyra som effektivt exfolierar och gör huden mjuk och slät och med färre orenheter. Oljan är även berikad med havre som verkar lugnande.

Beställ duscholjan här! (Annons)

Annons

Deals på hudvård

Utforska Wellness

Om skribenten

  • Clara ÖhrnClara Öhrn är content manager på Wellness och har tidigare jobbat som reporter på Aftonbladets redaktion för feature och sociala medier. Clara har en kandidatexamen i media och kommunikationsvetenskap från Mittuniversitetet. Hon har även studerat Global Trendwatching på Amsterdam University of Applied Sciences och retorik vid Stockholms Universitet.