Här är Lisa Borgs hudvårdsrutin

Publisert:

Att ta hand om sin hud är skönhetstrenden som aldrig går ur tiden.

En som har en väl uttänkt hudvårdsrutin är influencern Lisa Borg.

För Wellness berättar hon om relationen till sin vitiligo – och delar med sig av sina bästa hudvårdstips.

Krämer, serum och masker. Hudvård är hetare än någonsin. Influencern Lisa Anckarman, numera Borg, säger att hon ”älskar skiten”.

– Att ta hand om sin hud är en sådan tydlig kärlekshandling mot sig själv. Att lägga en ansiktsmask, skrubba i badet eller smörja in med den där doften man älskar är oslagbart, ju!

För snart ett år sedan berättade Lisa Borg offentligt om sin vitiligo, en autoimmun sjukdom som ger henne vita fläckar på huden. I dag är fläckarna något hon tycker om och har kommit till acceptans med.

– Nu över sommaren när jag är brun så syns det mer och är lite svårare att sminka över. Men jag uppskattar mina fläckar. De visar att jag är annorlunda, vilket jag älskar.

Just nu känner Lisa att hennes hy mår bra och ser bra ut, en känsla som hon haft under större delen av livet.

– Jag har haft tur med min hy och är väldigt tacksam för det. Min hy är något torr, men annars har jag inga problem utöver att jag får finnar på hakan under mens. Men det kan jag leva med!

Så ser Lisa Borg (f.d. Anckarmans) hudvårdsrutin ut

Lisa inleder sin hudvårdsrutin med att lägga på Estée Lauders ”Revitalizing Supreme+” toner i hela ansiktet. En toner är ett slags ansiktsvatten, som rengör effektivt och enligt uppgift ska jämna ut hudens naturliga pH-nivåer. Den fungerar också som ett skydd mot smuts.

Efter tonern använder Lisa Who is Shes ”Vitamin C hydrating serum”, som ska ge huden glow och lyster. Sedan är det dags för dagkräm.

– Då använder jag NeoStratas ”Restore Daytime Protection Cream” med SPF 23 och Midnattssols ”Northen Lights Eye Cream”. Älskar! Jag avslutar med All I Ams otroliga ”glow primer”, innan jag börjar med sminket, säger hon.

3 hudvårdsprodukter du inte kan leva utan?

  1. Midnattsol, brightening peeling gel
    – Denna var en game changer för mitt ansikte. Den tar bort det där extra lagret av knotter och döda hudceller och lämnar ansiktet babylent. På riktigt!
  2. All I Am, glow primer
    – Ursäkta? Hur kan den vara så bra? Basen lägger sig perfekt över denna primer som ger ett så hälsosamt glow. 10 av 10.
  3. Xlash serum för fransarna
    – Serumet är ju nästan för bra för att vara sann. Det är som ett trolleri. Alla som testat vet. Fransarna blir verkligen längre och tjockare. Wow!

ANNONS

Köp ALL I AM BEAUTY Glow Primer här!

Lyko (Extern länk)

Annons

Hitta din favorit inom hudvård

Utforska Wellness

Om skribenten

  • Saga AgingerSaga Aginger är reporter på Wellness och har tidigare jobbat på Aftonbladets redaktion för sociala medier. Saga har en kandidatexamen i media- och kommunikationsvetenskap från Umeå universitet. Hon har även studerat kreativt skrivande vid Jakobsbergs folkhögskola.