Denna text innehåller annonslänkar

6 effektiva hårinpackningar till budgetpris

Publisert:

Få ett skinande och friskt hår med en härlig inpackning.

Det finns flera bra hårinpackningar som kostar under 250 kronor.

Här listar vi våra budgetfavoriter.

Deep treatment masque – Cantu

Deep treatment masque från Cantu

Det perfekta valet för lockigt hår. En intensivt återfuktande kur som stärker torrt och skadat hår. Innehåller närande sheasmör för ett glansigt och friskt hår. Inpackningen är fri från sulfater, silikon, parabener och mineraloljor.

Läs mer och köp här! (Annons)

Fructis banana hair food

Fructis banana hair food

Banana hair food från Fructis är en multifunktionell produkt som blivit en viral snackis. Masken kan användas som inpackning, balsam eller som leave in-produkt. Passar utmärkt för torrt och frissigt hår. Innehåller 98 procent naturliga ingredienser som tillför näring och fukt till torrt hår.

Kostar under hundralappen!

Läs mer och köp här! (Annons)

Wella invigo care enrich mask

Wella Care Enrich Mask

Precis som det populära schampot från Wella nutri enrich-serien är denna inpackning ett riktigt kap! Återfuktar stressat, överprocessat och torrt hår i ett kick. Dessutom har den en lyxig och fräsch doft.

Läs mer och köp här! (Annons)

Antonio Axu Super glow hair masque

Antonio Axu super glow hair masque

En lystergivande inpackning från Antonio Axu. Innehåller vårdande och närande ingredienser som argan och abyssinianolja. Inpackningen gör ditt hår skinande, mjuk och lättskött utan friss.

Läs mer och köp här! (Annons)

Davroe MCT

Davroe MCT

En riktigt återfuktande behandling som tränger ner i hårstråna och berikar dem med fukt vilket ger ett mjukt och hälsosamt hår. Innehåller färgbevarande ingredienser och är skonsam mot både hår och hårbotten. Gör håret silkeslent och lätt att reda ut. Används efter schamponering och innan balsam.

Läs mer och köp här! (Annons)

Joico blonde life hair masque

Joico blonde life

En intensivt återfuktande hårmask speciellt framtagen för blonda hår. Bevarar färgen samtidigt och tar bort missfärgningar från bland annat klor och spår av mineraler som kan finnas i kranvattnet. Resultatet blir ett glansigt och friskt hår.

Lä mer och köp här! (Annons)

Annons

Populärt inom hårvård

Utforska Wellness

Om skribenten

  • Clara ÖhrnClara Öhrn är content manager på Wellness och har tidigare jobbat som reporter på Aftonbladets redaktion för feature och sociala medier. Clara har en kandidatexamen i media och kommunikationsvetenskap från Mittuniversitetet. Hon har även studerat Global Trendwatching på Amsterdam University of Applied Sciences och retorik vid Stockholms Universitet.