Denna text är kommersiell och innehåller annonslänkar

Så kan du minska håravfall och få tjockare hår

Produkterna för dig som tappar hår

 • Clara Öhrn
Publisert:

Tappar du hår och känner att håret blir tunnare?

Det finns produkter som kan ge dig tjockare hår och förebygga håravfall.

Här är bästa produkterna för både män och kvinnor.

Alla människor tappar i genomsnitt 100 hårstrån per dag. Att bli tunnhårig är framförallt vanligt hos män men även kvinnor kan drabbas. Att tappa mycket hår kan ha flera olika orsaker – till exempel ärftlighet, stress, läkemedel och vissa sjukdomar. Många tappar även mycket hår vid viktnedgång eller efter en förlossning. Om du lider av kraftigt håravfall bör du uppsöka en läkare för att utesluta eventuella sjukdomar eller näringsbrister.

Om du lider av lindrigare håravfall eller håravfall på grund av överprocessat hår finns flera produkter på marknaden som kan lindra besvären och ge dig ett tjockare och friskare hår.

Hair renewal serum från Swiss clinic

Hair renewal serum från Swiss clinic är en kosmetisk behandling som minskar håravfall och stimulerar hårsäckarna för att få ett friskare och mer livfullt hår. Produkten innehåller aktiva ingredienser som påverkar cellerna både i tillväxtfas och vilofas, detta hjälper de vilande hårsäckarna att återgå till en tillväxtfas så att håret börjar växa igen.

Serumet passar både män och kvinnor som önskar ett tjockare hår.

Hair Renewal Serum

Swiss Clinic

Hair Renewal Serum

206,00 kr590,00 kr

Tillfälligt slut

Wellness shop

Nioxin 6 kit för håravfall och skadat hår

Om du lider av håravfall på grund av överprocessat och blekt hår är detta valet för dig! Kitet från Nioxin innehåller rengöring och behandling för håret och hårbotten vilket gör håret friskare och får det att se tjockare ut.

Formulan ökar hårstrånas textur och bidrar till att stärka hårets motståndskraft mot skador, dessutom minskar det håravfall till följd av avbrutna hårstrån.

Köp Nioxin 6 här!

The Ordinary multi-peptide Serum for hair density

Multi-peptide serum for hair density från the Ordinary förebygger tunnhårighet samtidigt som det gör att håret ser mjukare och fylligare ut. Den koncentrerade formulan gör håret friskare och bidrar till en tjockare, tätare och fylligare känsla. Serumet är berikat med flera ingredienser som bidrar till minskat håravfall.

Appliceras dagligen i hårbotten utan att sköljas ur. Vegansk och cruelty-free.

Köp The Ordinary multi-peptide Serum här!

Thick again från Kevin Murphy

Thick again är en leave-in produkt med fräsch doft som du applicerar i hårbotten. Produkten stimulerar hårväxten och stärker håret och rötterna. Tack vare den förlängda tillväxtfasen förebygger produkten även håravfall. Fri från paraben.

Köp Kevin Murphy thick again här!

Priorin kosttillskott

Om du har tunt och svagt hår som lätt ramlar av kan du behöva ett tillskott med viktiga vitaminer. Priorin är ett näringsrikt kosttillskott med biotin som stärker hårrötterna vilket ger dig ett välmående hår.

Priorin innehåller bland annat vitamin B5 och aminosyror som hjälper till att bygga upp håret från rötterna, vilket inte bara gör håret starkare utan även hjälper till att minska risken att det faller av.

Precis som med många andra kosttillskott gäller det att ha tålamod innan du ser resultat. Denna förpackning räcker i tre månader.

Beställ Priorin direkt här!

ANNONS

Produkter från Plantur 39 hittar du till ett bra pris hos MEDS!

MEDS (Extern länk)

Redaktionens val

 1. HUDVÅRD

  Därför bör du sluta använda tvål i duschen

 2. HÅR

  Bästa hårinpackningarna för friskt och glansigt hår

 3. KOMMERSIELLT INNEHÅLL

  Silverschampo – här är köpen du ska satsa på just nu

Utforska Wellness

Om skribenten

 • Clara ÖhrnClara Öhrn är content manager på Wellness och har tidigare jobbat som reporter på Aftonbladets redaktion för feature och sociala medier. Clara har en kandidatexamen i media och kommunikationsvetenskap från Mittuniversitetet. Hon har även studerat Global Trendwatching på Amsterdam University of Applied Sciences och retorik vid Stockholms Universitet.