Denna text innehåller annonslänkar

Hitta rätt locktång för din frisyr – 5 typer av stylingverktyg

Publisert:

Är du sugen på ett glammigt Hollywoodsvall, slarviga strandlockar eller vackert vågigt hår?
Skapa drömfrisyren hemma med hjälp av rätt sorts locktång.

Den som någon gång drömt om att locka håret vet att det finns en uppsjö av metoder att använda sig av. Ett av de enklaste sätten för att få lockar som håller är att använda sig av en locktång. Det finns massor av olika modeller på marknaden som lockar håret med hjälp av olika sorters tekniker.
Scrolla ner för att hitta din favorit!

Värmeskyddande spray från Maria Nila
Värmeskyddande spray från Maria Nila

Applicera ett värmeskydd innan du lockar håret för att skydda hårstråna. Sulfatfritt värmeskydd från Maria Nila med vårdande ämnen som skyddar håret och ger ett glansigt resultat. Läs mer och köp här (annons).

Konformad locktång från ghd

Konformad locktång från ghd
Locktång från Ghd

Ghd har ett stort sortiment av skonsamma stylingverktyg för håret. En av de mest lättjobbade locktängerna är den konformade locktången som har namnet creative curl wand som du använder genom att ringla håret runt locktången med hållbara strandlockar som resultat. Läs mer och köp här (annons).

Klassisk locktång från Philips

Locktång med klamp från Philips
Locktång från Philips

Locktång med klamp som underlättar vid stylingen. Perfekt att använda för glamourösa Hollywoodlockar! Dela upp håret i sektioner och håll locktången vågrätt mot huvudet, nyp fast hårslingan i topparna och rulla inåt upp mot huvudet och släpp locken när du har en en bit kvar till skalpen så att du inte bränner dig.
Spraya lockarna en och en och kamma ut dem försiktigt när de svalnat.
Locktången från Philips har keramisk beläggning som ger glansiga lockar som håller länge.

https://app.tipser.com/pos/inventory/5f1060d59c4ead0001f5b2a4

Locka håret med plattång

Plattång från Remington
Plattång från Remington

Om du har en plattång kan du även skapa ett snyggt Hollywoodsvall med den. Du delar in det i sektioner, kniper enkelt om håret där du vill att locken ska börja, vänd tången 180 grader och dra den från ansiktet långsamt neråt. Spraya, låt svalna och kamma ut.
Rosa plattång från Remington som är redo att användas efter 15 sekunder. Läs mer och beställ den från Lyko! (Annons)

Självlockande locktång från Babyliss

Självlockande locktång från Babyliss
Självlockande locktång från Babyliss

Automatisk locktång som suger in håret och lockar det på den inbygda värmespolen. Dela in håret i sektioner och locka slinga för slinga genom att hålla verktyget horisontellt mot huvudet. Avsluta med hårspray och låt håret svalna innan du kammar ut lockarna.
Självlockande locktång från Babyliss med två olika stylinghuvuden, två värmeinställningar och tre olika tidslägen för lockar i olika storlekar. Läs mer och köp här (annons).

Vågtång från HH Simonsen

Vågtång från HH SImonsen
Vågtång från HH Simonsen

En vågtång är ett enkelt verktyg för att skapa liv och rörelse i håret. Dela in håret i sektioner och kläm åt hårslingorna och locka det bit för bit. Vågtången från HH Simonsen skapar stora vågor och har reglerbar temperatur. Läs mer och köp här (annons).


Utforska Wellness

Om skribenten

  • Ida GustafssonIda Gustafsson redaktör på Aftonbladet och Wellness. Hon har tidigare jobbat på magasin med inriktning på mode, inredning och skönhet men också som nyhetsreporter på Aftonbladet. Hon har en kandidatexamen i journalistik från Mittuniversitetet.