Denna text är kommersiell och innehåller annonslänkar

Färgbomber: Hårinpackningar med pigment

 • Ida Gustafsson
Publisert:
Kvinna med färgat hår

Trött på gula toner eller sugen på att addera någon ny nyans?
Satsa på en färginpackning som fräschar upp salongsfärgen och får den att hålla lite längre.

Om det gått lång tid sedan senaste frisörbesöket eller om du bara är sugen på att fräscha upp hårfärgen är de så kallade färgbomberna ett bra alternativ. De är hårinpackningar med pigment som kan piffa upp din egen hårfärg. Många använder de för att dämpa gula toner i blonderat eller slingat hår, men det finns ett stort urval på olika pigmentblandningar för andra hårfärger. Det går också att blanda olika färginpackningar med varandra för att få till den perfekta nyansen.

Färginpackningen kan inte ljusa upp ett mörkt färgat hår och de ljusa nyanserna är funkar därför bäst på redan ljusa hår. Medans mörka nyansen går att använda i både mörka och ljusa hår. Hur resultatet blir varierar på hårkvalitet och den befintliga hårfärgen.

En färginpackning ger inte ett permanent resultat, men kan räcka för att fräscha upp hårfärgen. Bäst resultat blir det på redan behandlade hårstrån och färgen tvättas sedan successivt ut, hur länge färgen håller varierar mellan hårtyp och varumärke.

Nutricolour från Revlon

Hårinpackning med pigment i nyansen Pale Platinum som dämpar gula och varma toner.

Hårinpackning från Revlon som finns i flera olika nyanser som kan användas för att dämpa varma och gula toner i ett blonderat hår eller för att addera röda toner i ett färgat brunt hår. Läs mer och köp här.

Colour refresh från Maria Nila

Colour Refresh från Maria Nila i nyansen Cacao Red.

Vegansk hårinpackning med pigment från Maria Nila som finns i 13 olika nyanser, ljusa och mörka nyanser och andra färger såsom rosa eller aprikos. Varumärket har även en White mix som kan användas för att blanda till den perfekta nyansen till just dig. Läs mer och köp här.

Evo Fabuloso

Hårinpackning från Evo Fabuloso som intensifierar hårfärgen.

Pigmenterad inpackning från Evo, finns i olika nyanser och kan användas för att dämpa gula toner eller för att intensifiera hårfärgen. Läs mer och köp här.

Color Fresh mask från Wella

Hårinpackning med rosa pigment från Wella.

Vegansk färginpackning från Wella som finns i 12 olika ljusa och mörka nyanser men även färger som rosa och blått. Fräschar enkelt upp ditt salongsfärgade hår på 10 minuter. Läs mer och köp här.

Kérastase Blond Absolu

Kérastase Blond Absolu

Hårinpackning från Kerastase med violetta pigment som används för att neutralisera gula eller varma toner i slingade eller blekta blonda hår. Läs mer och köp här.

Colour boost från REF

Hårinpackning från REF med mörka pigment.

Den pigmenterade hårinpackningen från REF finns i 10 olika nyanser för mörka och ljusa hår och även i nyanser som turkost och rosa. Läs mer och köp här.

Colour mask från Grazette

Färgbomb från Grazette

De pigmentrika hårinpackningarna från Grazette of Sweden finns att köpa i fem olika nyanser för både ljusa och mörka hår. Läs mer och köp här.

ANNONS

Testa Lyko Lovables: Inspirationskit med handplockad skönhet i begränsad upplaga!

Lyko (Extern länk)

Testa Lyko Lovables: Inspirationskit med handplockad skönhet i begränsad upplaga!

Redaktionens val

 1. KOMMERSIELLT INNEHÅLL

  Silverschampo – här är köpen du ska satsa på just nu

 2. KOMMERSIELLT INNEHÅLL

  Minska håravfall och få tjockare hår

 3. KOMMERSIELLT INNEHÅLL

  Hitta rätt locktång för din frisyr – 5 typer av stylingverktyg

 4. HÅR

  Så tar du hand om lockigt och krulligt hår

Om skribenten

 • Ida Gustafsson redaktör på Aftonbladet och Wellness. Hon har tidigare jobbat på magasin med inriktning på mode, inredning och skönhet men också som nyhetsreporter på Aftonbladet. Hon har en kandidatexamen i journalistik från Mittuniversitetet.