Här är de snyggaste blonda nyanserna 2023

Publisert:

Sugen på att färga håret blont eller uppdatera ditt svall?

Här hittar du de trendigaste blonda nyanserna 2023.

Varma nyanser

Influencern Emili Sindlev är känd för sitt långa, lockiga svall. Hon har verkligen fått till den perfekta varma nyansen med en något mörkare botten. Definitivt en målbild att ta med sig till frisören 2023.

Skådespelerskan Samara Weaving har en varm naturlig nyans med något mörkare botten och riktigt ljusa längder. Den ultimata färgen för dig som vill ha en naturlig och fräsch look.

Camille Razat, från Netflix-succén Emily in Paris, gör oss gröna av avund med sin perfekt blonda nyans. En något mörkare botten och blonda längder är ett upplägg om fungerar toppen för alla fejk-blondiner där ute.

Kalla nyanser

Svenska supermodellen Elsa Hosk har alltid tjusigt blont hår. Den här riktigt blekta looken är perfekt att inspireras av till våren och sommaren. En riktigt ljus nyans gör en page eller lob extra snygg, tycker vi.

Helblekt med mörkare underhår à la 00-talet är tillbaka, här på supermodellen Soo Joo Park. Ett trendsäkert kort som vi kommer se mer och mer av framöver.

Vi älskar Anya Taylor Joys helblekta kalla look! En utmärkt frisyr för dig med ljusare hår naturligt eller för dig som inte har något emot att springa hos frisören var femte vecka.

Tiramisu hair

Skådespelerskan Margot Robbie har fått till den perfekta hårfärgen ”Tiramisu hair”. Varma mellanblonda längder, lite mörkare botten och blondare runt ansiktet. En perfekt färgning för dig med mörkare hår men som vill ha en ljusare känsla, utan att få en framträdande utväxt.

Bästa produkterna för blont hår

K18 leave in molecular repair hair mask

K18

En intensiv behandling som tagit oss med storm. Reparerar och förbättrar hårets elasticistet på bara fyra minuter. En perfekt produkt för alla som bleker håret eller genom kemisk behandling och värmeverktyg skadat håret. Gör håret silkeslent och återfuktat.

ANNONS

Köp K18 Leave In Molecular Repair Mask här!

Lyko (Extern länk)

Maria Nila Sheer silver

Maria Nila Sheer Silver

En silvermask från Maria Nila som tar bort gula pigment i håret och bevarar askiga toner i blont hår. Fungerar utmärkt att använda på blonda nyanser eller bruna med blonda kalla slingor.

ANNONS

Beställ Maria Nila Sheer Silver Masque här!

Lyko (Extern länk)

Evo Fabuloso

Evo fabuloso light beige

För dig som vill pigga upp ditt hår med varmare, beige sandtoner. En konditionerande inpackning med hög koncentration av pigment. Dämpar friss, ger fukt och glans.

ANNONS

Evo Fabuloso Tube Colour Treatment Light Beige

Lyko (Extern länk)

Utforska Wellness

Om skribenten

  • Clara ÖhrnClara Öhrn är content manager på Wellness och har tidigare jobbat som reporter på Aftonbladets redaktion för feature och sociala medier. Clara har en kandidatexamen i media och kommunikationsvetenskap från Mittuniversitetet. Hon har även studerat Global Trendwatching på Amsterdam University of Applied Sciences och retorik vid Stockholms Universitet.