Denna text innehåller annonslänkar

Fixa salongsfönat hår med en varmluftsborste

Fönborstar: Dyson Airwrap, Revlon, Amika med flera

Publisert:

Vem vill inte ha salongsfönat hår varje dag?

Med en varmluftsborste fixar du enkelt perfekt fönat hår.

Här hittar du de smidigaste värmeborstarna.

Revlon duo-förpackning

Revlon One-Step Hair Dryer & Volumiser – Duoförpackning med elektrisk padelbrush

Denna prisvärda fönborste ger dig ett frizzfritt hår med mer volym på några minuter. Perfekt för dig som vill få salongsfönat hår. Fördelar luften snabbt och jämnt i håret för att torka och styla snabbare, utan onödigt slitage på håret. Tack vare den ovala formen når du effektivt rötterna för volym och får till perfekt formade toppar.

Denna förpackning innehåller både rundborsten samt en padel brush med fön som gör ditt hår frizzfritt och rakt samtidigt som du torkar håret. Läs mer och köp här! (Annons från Ellos)

Dyson airwrap complete

Dyson airwrap har tagit beautyvärlden med storm och blivit stylingverktyget som alla vill ha. Detta set innehåller bland annat hårfön, locktång, fönborstar och utredningsborstar – vilket gör att du kan få till vilken frisyr du vill med ett enda redskap. Den speciella tekniken gör att du kan du locka, föna och släta ut håret utan extrem värme eller onödigt slitage. Ett måste för dig som önskar ett glansigt hår utan frizz. Läs mer och köp här! (Annons från Lyko)

Amika hair blow dryer brush

Ytterligare en favorit som gör det enkelt att styla håret. Nylonborsten har två olika längder som ger volym, ökar glansen och reder ut håret på nolltid. Varmluftsborsten har en tourmalinbeläggning som genererar negativa joner och infraröd värme vilket slätar ut håret och minimerar frizz. Har tre värme- och hastighetslägen. Nu på rea! Läs mer och köp här (Annons från Nordicfeel)

Babyliss hydro-fusion big hair air styler

En roterande varmluftsborste som ger snygg föningsfinish. Håret får perfekt glans och lyster. Den stora roterande borsten med keramisk cylinder och en blandning av mjuka polerborststrån slätar ut och tämjer håret och gör det enkelt att få snygga formade toppar. Har två olika hastigheter och värmelägen samt ett svalt läge. Nu till specialpris. Beställ fönborsten här (Annons från Boozt).

Remington hydraluxe varmluftsborste

En varmluftsborste som skonsamt torkar håret samtidigt som du stylar det. Fönborsten är utrustad med ett fuktlås och keramisk beläggning som bevarar hårkvaliteten och stylar utan att skada. Ger perfekt volym till håret utan frizz. Läs mer och köp här! (Annons från Lyko)

Utforska Wellness

Om skribenten

  • Clara ÖhrnClara Öhrn är content manager på Wellness och har tidigare jobbat som reporter på Aftonbladets redaktion för feature och sociala medier. Clara har en kandidatexamen i media och kommunikationsvetenskap från Mittuniversitetet. Hon har även studerat Global Trendwatching på Amsterdam University of Applied Sciences och retorik vid Stockholms Universitet.