Denna text innehåller annonslänkar

Fixa salongsfönat hår med en varmluftsborste

Fönborstar: Dyson Airwrap, Revlon, Amika med flera

 • Clara Öhrn
Publisert:

Vem vill inte ha salongsfönat hår varje dag?

Med en varmluftsborste fixar du enkelt perfekt fönat hår.

Här hittar du de smidigaste värmeborstarna.

Dyson airwrap complete

Dyson airwrap har tagit beautyvärlden med storm och blivit stylingverktyget som alla vill ha. Detta set innehåller bland annat hårfön, locktång, fönborstar och utredningsborstar – vilket gör att du kan få till vilken frisyr du vill med ett enda redskap. Den speciella tekniken gör att du kan du locka, föna och släta ut håret utan extrem värme eller onödigt slitage.

Ett måste för dig som önskar ett glansigt hår utan frizz. Läs mer och köp den här! (Annons)

Revlon One-Step Hair Dryer & Volumiser

Denna prisvärda fönborste ger dig ett frizzfritt hår med mer volym på några minuter. Perfekt för dig som vill få salongsfönat hår för en billigare peng. Fördelar luften snabbt och jämnt i håret för att torka och styla snabbare, utan onödigt slitage på håret. Tack vare den ovala formen når du effektivt rötterna för volym och får till perfekt formade toppar.

Denna variant passar bäst kort till medellångt hår. Om du har längre hår ska du välja den större varianten.

Läs mer och köp här! (Annons)

Amika hair blow dryer brush

Ytterligare en favorit som gör det enkelt att styla håret. Nylonborsten har två olika längder som ger volym, ökar glansen och reder ut håret på nolltid. Varmluftsborsten har en tourmalinbeläggning som genererar negativa joner och infraröd värme vilket slätar ut håret och minimerar frizz. Har tre värme- och hastighetslägen.

Beställ varmluftsborsten här (annons).

Babyliss hydro-fusion big hair air styler

En roterande varmluftsborste som ger snygg föningsfinish. Håret får perfekt glans och lyster. Den stora roterande borsten med keramisk cylinder och en blandning av mjuka polerborststrån slätar ut och tämjer håret och gör det enkelt att få snygga formade toppar. Har två olika hastigheter och värmelägen samt ett svalt läge.

Beställ fönborsten här (annons).

Remington hydraluxe varmluftsborste

En varmluftsborste som skonsamt torkar håret samtidigt som du stylar det. Fönborsten är utrustad med ett fuktlås och keramisk beläggning som bevarar hårkvaliteten och stylar utan att skada. Ger perfekt volym till håret utan frizz.

Läs mer och köp här! (Annons)

ANNONS

Produkter från Plantur 39 hittar du till ett bra pris hos MEDS!

MEDS (Extern länk)

Redaktionens val

 1. HÅR

  Olika hårborstarna för ditt hår

 2. KOMMERSIELLT INNEHÅLL

  Frisören: Så vårdar du torrt och skadat hår

 3. HÅR

  Hitta rätt locktång för din frisyr – 5 typer av stylingverktyg

Utforska Wellness

Om skribenten

 • Clara ÖhrnClara Öhrn är content manager på Wellness och har tidigare jobbat som reporter på Aftonbladets redaktion för feature och sociala medier. Clara har en kandidatexamen i media och kommunikationsvetenskap från Mittuniversitetet. Hon har även studerat Global Trendwatching på Amsterdam University of Applied Sciences och retorik vid Stockholms Universitet.