Rött hår att inspireras av 2023

Publisert:

Sugen på att färga håret rött eller uppdatera ditt röda hår?

Här hittar du de snyggaste röda nyanserna i år.

Klarrött

Skådespelerskan Lucy Boynton, som tidigare oftast hade helblekt hår, har gått över till rött. Och färgen är verkligen något att inspireras av. Den klarröda nyansen passar henne perfekt och ger definitivt en extra edge till hennes look.

Sångerskan Florence Welch i sitt bohemiska klarröda hår med trendig lugg. Så snygg nyans att man skulle kunna tro att det här resultatet inte KAN uppnås med hjälp av färg – men det kan du – Florence är nämligen brunett egentligen.

Ljusrött

Wow! Skådespelerskan Jessica Chastain har verkligen våra drömmars hår. Långa, studsiga lockar och en perfekt blekröd nyans. Den röda kostymen och glasögonen till är verkligen full pott.

Brunrött

Det röda håret har blivit modellen Lily Coles signum. För tillfället rockar hon en naturlig brunröd nyans som hon snyggt matchar med ett klarrött läppstift. Den här nyansen är perfekt för dig som vill testa rött hår men inte vågar köra på med klarrött.

Skådespelerskan Julia Roberts har lämnat det blonda och återgått till en snygg rödbrun nyans likt den hon hade i klassiska filmen Pretty Woman! Riktigt härlig färg som passar henne perfekt.

Eldrött

Artisten SZAs röda frisyr från 2015 är en vi verkligen minns! Det volumiösa lockiga håret i en perfekt röd nyans. Coolare frisyr får vi leta efter.

Strawberry blonde

Strawberry blonde är ett enkelt sätt att uppdatera din frisyr om du har blont hår och vill ha en förändring. Men också om du har rött hår och vill ha det ljusare. Skådespelerskan Nicole Kidman är känd för sina röda nyanser och den här jordgubbsblonda nyansen är verkligen otroligt fin.

Färginpackning autumn red från Maria Nila

Färginpackning från Maria Nila

Sugen på att testa en lite rödare nyans hemma? Då är den här färginpackningen från Maria Nila något för dig. Den gör håret mjukt och lent samtidigt som den adderar färg till ditt hår. Finns i många flera röda nyanser – som till exempel denna i färgen ”autumn red”.

ANNONS

Beställ maria nila Colour Refresh Autumn Red 300 ml direkt här!

Lyko (Extern länk)

Utforska Wellness

Om skribenten

  • Clara ÖhrnClara Öhrn är content manager på Wellness och har tidigare jobbat som reporter på Aftonbladets redaktion för feature och sociala medier. Clara har en kandidatexamen i media och kommunikationsvetenskap från Mittuniversitetet. Hon har även studerat Global Trendwatching på Amsterdam University of Applied Sciences och retorik vid Stockholms Universitet.