Denna text är kommersiell och innehåller annonslänkar

7 hårserum som stärker och ger glansigt hår

 • Ida Gustafsson
Publisert:

Motverka frissiga strån med ett riktigt bra hårserum – och få ett friskt och glansigt hår.
Här listar Wellness hårserum i olika prisklasser som du kan köpa online.

Värmestyling, färgbehandlingar, solens strålar sliter på håret. Att en bra hårinpackning kan hjälpa mot det mesta vet nog de flesta, och med ett bra hårserum kan du skämma bort torra eller skadade strån lite extra. Ett hårserum är även bra för den som vill ha ett långt och friskt hår.

Vad är hårserum bra för?

Ett riktigt bra hårserum stärker ett torrt och skadat hår, motverkar friss och gör att det ser friskare ut. Precis som ett serum för ansiktet boostar och återfuktar hårserumet hårstråna och hårbotten och tillför näring. Serumet stimulerar hårsäckarna, balanserar hårbotten och ger starkare och friskare hår på sikt. Hårserumet applicerar du som en vårdande kur efter att du tvättat håret eller i torrt hår och låter den verka – den ska inte sköljas ut. Vissa serum går att applicera i från hårbotten och ut i håret, medan andra funkar bäst att enbart ha i längderna.

Här nedan har vi valt ut hårserum i olika prisklasser som du kan klicka hem redan i dag!

Hårserum från Indy Beauty

Reparerande hårserum från influencern Therése Lindgrens märke Indy Beauty med veganskt keratin som stärker och återfuktar håret och gör det silkeslent och glansigt. Läs mer och köp här.

Hårserum från Kérastase

Serum Extentioniste från Kérastase är framtaget för att ge starkare och friskare strån som orkar att växa längre samtidigt som det ger en balanserad och hälsosam hårbotten. Läs mer och köp här.

Balmain hårserum

Intensivt reparerande hårserum från Balmain som verkar över natten medan du sover. Hårserumet är berikat med tio olika oljor och extrakter som skyddar och gör att håret ser friskare ut. Läs mer och köp här.

Olaplex hårserum

Multifunktionellt hårserum med antioxidanter som stärker och skyddar håret. Serumet är silikonfritt och ger håret en silkelsen och mjuk känsla. Läs mer och köp här.

L’Anza hårserum

L’anzas Healing Strength Silk Serum mjukar upp håret och ger det en gnistrande glans. Produkten innehåller reparerande ingredienser som ger ditt hår näring och fin lyster – utan att tynga ner. Läs mer och köp här.

Hårserum från Meraki

Släta ut krusigt, frissigt och flygigt hår med detta näringsgivande hårserum från Meraki. Serumet innehåller en mängd olika oljor som gör håret silkeslent och glansigt. Läs mer och köp här. Läs mer och köp här.

Four reasons hårserum

Veganska hårserumet Smooth & Shine Serum från Four reasons vårdar och återfuktar håret på djupet och gör det mjukt och spänstigt. Läs mer och köp här.

ANNONS

Maybelline - de senaste trenderna från catwalken till sidewalken - hos Lyko här

Lyko (Extern länk)


Redaktionens val

 1. HÅR

  Ricinolja – en mirakelkur för håret?

 2. KOMMERSIELLT INNEHÅLL

  Därför är rosmarin trendigt på Tiktok

 3. HÅR

  Få glansigare hår med hyaluronsyra

Utforska Wellness

Om skribenten

 • Ida GustafssonIda Gustafsson redaktör på Aftonbladet och Wellness. Hon har tidigare jobbat på magasin med inriktning på mode, inredning och skönhet men också som nyhetsreporter på Aftonbladet. Hon har en kandidatexamen i journalistik från Mittuniversitetet.