Brunt hår att inspireras av 2023

Publisert:
Irina Shayk
Irina Shayk

Den perfekta bruna nyansen kan vara svår att få till.

Här hittar du inspiration att ta med dig till frisören.

Mörkbrunt

Hailey Bieber
Hailey Bieber

Modellen Hailey Bieber i den populära nyansen ”Strawberry brunette” vilket har en lätt röd ton i sig men samtidigt färgat i en och samma nyans. Väldigt snyggt och passar de flesta, oavsett om du har varm eller kall hudton.

Laura Harrier
Laura Harrier

Skådespelerskan Laura Harrier i en snygg lockig mörkbrun bob, en av de snyggaste frisyrerna vi sett på länge!

Kaia Gerber
Kaia Gerber

Intensivt chokladbrunt på fotomodellen Kaia Gerber passar de flesta hudtoner. Riktigt snygg klassisk klippning med något varmare färger i topparna.

Sabrina Impacciatore
Sabrina Impacciatore

White Lotus-skådisen Sabrina Impacciatore har verkligen ett hår att avundas. Snyggt vågigt med gardinlugg är allt vi önskar oss 2023. Den perfekt mörkbruna färgen är verkligen pricken över i.

Ljusbrunt

Beyoncé
Beyoncé

Beyoncés perfekt varma ljusbruna hår är något av inspireras i vår. Subtila slingor och en något mörkare botten ger ett fylligt intryck.

Chrissy Teigen
Chrissy Teigen

Tv-personligheten Chrissy Teigen i en perfekt ljusbrun nyans som passar utmärkt under vår- och sommarmånaderna.

Jennifer Garner
Jennifer Garner

Skådespelerskan Jennifer Garner har lagt in många ljusare slingor i sitt mörkbruna hår, vilket blir snyggt och gör att hennes page känns livfull och fräsch.

Produkterna som räddar ditt bruna hår

Kevin Murphy Everlasting colour wash

Ett färgbevarande och skonsamt schampoo som återfuktar och ger näring. Stänger fjällskiktet på hårstråna vilket bidrar till ett glansigt och skinande hår.

ANNONS

Beställ Kevin Murphy Everlasting.Colour Wash här!

Lyko (Extern länk)

Utforska Wellness

Om skribenten

  • Clara ÖhrnClara Öhrn är content manager på Wellness och har tidigare jobbat som reporter på Aftonbladets redaktion för feature och sociala medier. Clara har en kandidatexamen i media och kommunikationsvetenskap från Mittuniversitetet. Hon har även studerat Global Trendwatching på Amsterdam University of Applied Sciences och retorik vid Stockholms Universitet.