Denna text innehåller annonslänkar

Scalp scrub – effektiv peeling för hårbotten

Publisert:

Problem med kliande och torrt hår är ett vanligt problem.

En scalp scrub kan minska besvären och bidra till en välmående hårbotten.

Här hittar du våra bästa köptips.

Kevin Murphy Scalp spa scrub

Kevin Murphy Scalp spa scrub

En milt rengörande skrubb från Kevin Murphy som tar bort orenheter, främjar hårtillväxten och balanserar huden i hårbotten. Kan användas av alla hårtyper, även färgat hår.

Läs mer och köp här! (Annons)

Kérastase scrub énergisant

Kérastase scrub énergisant

En djuprengörande skrubb med havssalt, vitamin B6 och salicylsyra som passar perfekt för en oljig hårbotten. Skrubben avlägsnar orenheter, rester från dina hårprodukter och döda hudceller, samtidigt som den gör håret glansigare.

Läs mer och köp här! (Annons)

Sachajuan scalp scrub

Sachajuan scalp scrub

En skrubb från Sachajuan som innehåller ingrediensen climbazole som reducerar klåda och tar bort torra mjäll. Exfolierar huden och gör hårbotten ren och återfuktad. Optimal för en oljig och känslig hårbotten.

Läs mer och köp här! (Annons)

Scalp scrub intensive från Maria Åkerberg

Intensive scalp scrub från Maria Åkerberg

En hårbottenpeeling som passar både fet och torr hårbotten. Innehåller desinficerande och kylande pepparmintolja samt AHA-syra från sockerbetor som effektivt exfolierar. Behandlingen hjälper till att balansera hårbotten samtidigt som den hjälper till att avlägsna den kant som kan uppstå vid hårfästet vid mjälleksem.

Läs mer och köp här! (Annons)

Protecting scalp scrub från Biovene

Protecting scalp scrub från Biovène

En vårdande hårbottenpeeling med havssalt och arganolja vilket exfolierar, rengör och ger energi till en hårbotten i obalans. Hjälper till att bidra till ett hälsosammare hår från rötterna. Att exfoliera hårbotten en gång i veckan kan hjälpa till att öka blodcirkulationen till hårsäckarna och ge extra näring som föryngrar hårbotten och bidrar till en sund hårväxt.

Läs mer och köp här! (Annons)

Scalp brush från Tangle Teezer

Scalp brush från Tangle Teezer

En scalp brush är ett bra verktyg för dig som har en besvärande hårbotten. Den är perfekt att använda vid schamponering eller när du använder dig av en scalp scrub. Borsten har mjuka, långa piggar som effektivt avlägsnar bort döda hudceller och rester från dina stylingprodukter, samtidigt som den bidrar till en ökad blodcirkulation.

Läs mer och köp här! (Annons)

Annons

Populärt inom hårvård

Utforska Wellness

Om skribenten

  • Clara ÖhrnClara Öhrn är content manager på Wellness och har tidigare jobbat som reporter på Aftonbladets redaktion för feature och sociala medier. Clara har en kandidatexamen i media och kommunikationsvetenskap från Mittuniversitetet. Hon har även studerat Global Trendwatching på Amsterdam University of Applied Sciences och retorik vid Stockholms Universitet.