Denna text är kommersiell och innehåller annonslänkar

Sladdlösa locktänger att ha med i väskan – fina köptips

 • Ida Gustafsson
Publisert:
Camila Cabello
Camila Cabello

Fixa håret enkelt med en sladdlös locktång.
Med en uppladdningsbar plattång kan du både fixa fina lockar och platta till luggen.
Wellness listar trådlösa stylingverktygen som du kan klicka hem redan i dag.

Ska du på bröllop, fest eller en aw efter jobbet är det sladdlösa stylingverktyget perfekt eftersom du inte behöver ett eluttag. Vilket gör det enklare än någonsin att fixa håret när du är på språng eller inte har tillgång till ett el-uttag framför en spegel.
Här listar vi stylingverktygen som du kan använda för att locka eller forma håret – utan sladd.
Hur länge en laddning räcker varierar mellan tillverkarna, men om det är så att batteritiden tar slut går det i många fall att använda plattången även när den är i laddningsläget.

Automatisk locktång

Denna locktång från Emerio gör jobbet åt dig, du matar in en hårslinga i taget som tången lockar åt dig. Dessutom är den sladdlös och uppladdningsbar via USB. Läs mer och köp här.

Dyson Corrale plattång

Med Dyson Corrale får du en plattång som stylar ditt hår skonsamt, välj mellan att platta håret eller gör fina lockar. Värmen i plattorna regleras så att de aldrig överskrider den inställda temperaturen. Tången levereras med en laddningsdocka och en värmetålig förvaringsväska samt möjligheten att flyganpassa tången för resan. Läs mer och köp den här.

Sladdlös plattång från Babyliss

Plattången 9000 från Babyliss har snabb uppvärmnin och skonsamma keramiska plattor som gör det enkelt att fixa håret var som helst. Tången säljs just nu till 25 % rabatt. Läs mer och beställ den hos Nordicfeel!

Ghd unplugged

Få slätt och lent hår eller fina lockar – var du än är. Ghd:s stylingtång både plattar och lockar med keramiska plattor utan extrem värme. Stylingtången har en flygsäker teknik och godkänd för att ta med i handbagaget, vilket innebär att du kan ta med den överallt. Ett resefodral ingår i köpet. Läs mer och köp här.

Plattång från Beurer

Prisvärd plattång från Beurer som är perfekt att ha med i väskan. Plattången är batteridriven, har tre temperaturlägen med har keramiska plattor med turmalinbeläggnings som är skonsamma mot håret. Läs mer och beställ den här!

ANNONS

Testa Lyko Lovables: Inspirationskit med handplockad skönhet i begränsad upplaga!

Lyko (Extern länk)

Testa Lyko Lovables: Inspirationskit med handplockad skönhet i begränsad upplaga!

Redaktionens val

 1. KOMMERSIELLT INNEHÅLL

  Budgetschampo – här är favoriterna

 2. HÅR

  Hockeyfrillan – trenden är tillbaka

 3. KOMMERSIELLT INNEHÅLL

  Fixa salongsfönat hår med en varmluftsborste

Utforska Wellness

Om skribenten

 • Ida GustafssonIda Gustafsson redaktör på Aftonbladet och Wellness. Hon har tidigare jobbat på magasin med inriktning på mode, inredning och skönhet men också som nyhetsreporter på Aftonbladet. Hon har en kandidatexamen i journalistik från Mittuniversitetet.