Denna text är kommersiell och innehåller annonslänkar

Trendigaste nagellacken just nu

Fixa fina naglar i höstens trendfärger

Publisert:

Fina naglar är alltid ett trevligt sätt att liva upp vardagen.

Under hösten vill vi gärna pryda våra fingertoppar med mörkare och intensivare nyanser.

Här hittar du höstens trendigaste nagellack.

Svartlila nagellack från OPI

Under tidigare säsonger har vi sett en uppsjö av olika nyanser av lila, främst i härliga toner av lavendel. Nu när vi går mot vintern är det dags att plocka upp de mörkare lila kulörerna. OPIs ”Wanna wrap” är en mörk nyans av rödlila som nästan drar åt svart. Lacket ger en lyxig känsla som inte är riktigt lika skarp som ett kolsvart lack. OPI är kända för sina trendiga färger och exklusiva lack som ger en glansig finish som dessutom håller länge.

https://app.tipser.com/pos/inventory/5c792ccd47886c00017ccc9d

Gröna nyanser från OPI

Grönt är höstens stora trendfärgs. Detta olivgröna nagellack kommer lyfta vilken outfit som helst. Detta lack är steg två i OPIs serie Infinite shine som ger dig salongssnygga naglar hemma. Börja med deras baslack, applicera sedan din kulör och avsluta med topplacket som ger ofattbart glansiga och fräscha naglar.

Läs mer och köp här!

Brända toner från Essie

En ursnygg brunlila nyans från Essies nya lack Expressie som ska torka på endast en minut. Perfekt om du har ont om tid men ändå vill ha snygga, trendiga naglar. Den här färgen skiftar i både brunt och lila, vilket båda är några av höstens stora trendfärger.

Läs mer och köp här!

Härligt blått från Essie

Blått står i fokus denna höst, både midnattsblått och klara kleinblå nyanser. Det här fina nagellacket från Essie kommer i exakt rätt nyans av blått. Essie är kända för sina lack med lång hållbarhet och perfekt täckning.

Beställ ditt nagellack från Essie här!

Neutralt rosa från London Grace

Rosa nagellack är en riktig klassiker. Det ger ett fräscht men neutralt intryck som passar alla tillfällen. Testa gärna en mer gammelrosa kulör som till exempel detta lack från London grace i färgen Primrose. London Grace är ett företag som tillverkar 10-free lack, där upp till 90% av innehållet kommer från naturliga ingredienser.

Läs mer och köp här!

Perfekt rött från Essie

Röda naglar är alltid ett säkert kort. Det här lacket från Essie har en helt perfekt hallonröd färg som tillför en härlig färgklick till alla dina höstoutfits. Om du vill fixa naglarna lite extra trendigt kan du måla dem i en så kallad ”funky french” där du endast målar tipparna i rött och har resten av nageln i en neutral färg.

Läs mer och köp här!

Världens bästa överlack från Seche vite

Det här överlacket har tagit världen med storm! Torkar supersnabbt och ger fin glans och längre hållbarhet. Ett måste om du vill ha fina och fräscha naglar länge.

Läs mer och köp här!

Utforska Wellness

Om skribenten

  • Clara ÖhrnClara Öhrn är content manager på Wellness och har tidigare jobbat som reporter på Aftonbladets redaktion för feature och sociala medier. Clara har en kandidatexamen i media och kommunikationsvetenskap från Mittuniversitetet. Hon har även studerat Global Trendwatching på Amsterdam University of Applied Sciences och retorik vid Stockholms Universitet.