Denna text innehåller annonslänkar

Maxade skönhetskalendrar under 600 kronor

Publisert:

Skäm bort dig själv eller någon du tycker om med en skönhetskalender. Här har vi listat plånboksvänliga skönhetskalendrar som alla kostar under 600 kronor.

Att unna sig 24 små skönhetskarameller i december känns som en riktigt bra julklapp till någon du tycker om, eller varför inte dig själv?

De populära skönhetskalendrarna säljer som smör. Alla märken, lyx som budget, verkar ha hakat på trenden och det finns vissa som säljer sina skönhetskalendrar för tusentals kronor. För dig som letar efter ett lite mer plånboksvänligt alternativ har vi listat skönhetskalendrar som alla kostar under 600 kronor. Så passa på innan de tar slut!

Rituals

Populära adventskalendern från Rituals är nu på rea. Kalendern innehåller allt från doftljus, duschgel och tvål till kroppsskrubb, handkräm och lotions. Läs mer och fynda hos Lyko här! (Annons)

Depend

Räkna ner december med ett nytt nagellack varje dag! Depends julkalender innehåller 24 luckor med minilack i klassiska färger, skimmer, glitter och metallic. Läs mer och köp till rabatterat pris här (annons).

Baylis & Harding

Den här skönhetskalendern från Baylis & Harding fokuserar på kroppsvård. Njut av en mix av 24 väldoftande produkter så som kroppstvål, badskum, handkräm, fotkräm och body lotion. Läs mer och köp hos Åhléns här! (Annons)

Depend

Öppna 24 luckor med skönhetsfavoriter från Depend. Skönhetskalendern innehåller bland annat sex stycken nagellack, ögonskuggspaletter, läppglans och eyeliner. Läs mer och köp här! (Annons)

Body Shop

Maxad adventskalender från Body shop med en härlig pop-up design. Det avslöjas inte till en början vad som ingår i kalender, men det hintas om deras populära body butter, handkrämer, duschtvål och utvalda favoriter. Läs mer och köp här! (Annons)

L’Occitanes

Lyxig kalender från L’Occitanes. Kalendern är fullproppad med bästsäljande produkter så som deras ikoniska handkrämer och fotkrämer. Just nu får du också en extra gåva när du beställer kalendern. Läs mer och köp hos Bangerhead här! (Annons)

Nyx

Maxad skönhetskalender från Nyx. Kalendern är fullsmockad med bästsäljande produkter. Några i miniformat och några i full storlek. Njut av produkter för läppar, ansikte och ögon varierat med klassiker, nyheter och exklusiva limited editions. Läs mer och köp hos Eleven här! (Annons)

Annons

Bästa pris på vitaminer & mineraler


Utforska Wellness

Om skribenten

  • Miranda KarlssonMiranda Karlsson är kommersiell redaktör på Aftonbladet och Wellness. Hon har tidigare jobbat som chefredaktör på Aurumforum och skapat marknadsstrategier för social media hos LFF. Hon har en kandidatexamen i journalistik från Södertörns högskola och har även jobbat som fotograf i Sydafrika.