Denna text innehåller annonslänkar

Adventskalendrar med smink och hudvård

Julkalendrar 2022

Publisert:

Skönhetskalendrarna med hudvårdsprodukter och smink är populärare än någonsin. Perfekt att ge bort som present eller att behålla själv för lite vardagslyx i 24 dagar fram till jul.

En julkalender med smink och hudvård är ett kul och lyxigt sätt att räkna ner till julafton och ett kul sätt att testa nya härliga produkter för att hitta nya favoriter.

Dessa kalendrar har under de senare åren fullkomligen exploderat i butikerna och det finns massor av alternativ att välja mellan, allt från renodlade hudvårdskalendrar till kalendrar med smink eller nagellack eller kalendrar som har lite av varje. En kul överraskning varje dag!

En skönhetskalender är en perfekt present till dig själv eller att ge bort till en smink- och hudvårdsnörd.

Skönhetskalendrar med smink, hudvård och hårvård

Butikerna lanserar kalendrar under hela hösten och vi listar julkalendrarna som finns ute i shoparna just nu. En del, som Lykos och Skincitys egna kalendrar, har sålt slut. men det finns massor av härliga alternativ att välja mellan!

L’Occitane premiumkalender

Julkalender från L’Occitane som är fylld med märkets bästsäljande produkter i gulliga resestorlekar. Säljs just nu till 25% rabatt. Läs mer och köp här (annons från Lyko).

Filorga adventskalender

Lyxig julkalender med Filorgas populära och bästsäljande produkter. Perfekta gåvan till hudvårdsnörden! Säljs just nu till 20% rabatt! Läs mer och köp den här! (Annons från Lyko)

Sephora adventskalender

Sephora Favorites Adventskalender innehåller 26 (!) överraskningar och möjlighet att upptäcka produkter från Sephoras populära sortiment. Säljs just nu till 30% rabatt! Läs mer och klicka hem den här (annons från Sephora)!

Clinique adventskalender

Årets julkalender från populära Clinique är fullmatad med märkets allra mest uppskattade produkter med smink och hudvård samt flera överraskningar. Säljs just nu till 30% rabatt! Läs mer och köp här (annons från Lyko).

Rituals 3D kalender 2022

Årets 3D-kalender från Rituals har formen av en vacker gran där varje dekoration rymmer en härlig gåva - bland annat fyra ljus (ett för varje advent) och några produkter i ordinarie storlek. Till granen ingår en ljusslinga så att den går att dekorera som en riktig julgran! Kalendern är tillfälligt slut, men lägg in en bevakning så får du ett mejl när den finns i lager igen. Läs mer och köp här (annons från Åhléns).

Box of Wonders Big Advent Calendar från Bodyshop

Julkalender från Body shop med 25 luckor av härlig hud- och hårvård att skämma bort sig själv med varje dag fram till julafton. Läs mer och klicka hem den här! (Annons från Body shop)

Essie nagellackskalender

Adventskalender från Essie med fina nagellack i både fullstorlek och fina små minis – det är en ny färg varje dag fram till julafton. Säljs just nu till 25% rabatt. Läs mer och köp här (annons från Nordicfeel).

Maria Åkerberg Christmas

Makeup Essentials från Maria Åkerberg är fylld med makeup-favoriter ur Maria Åkerbergs sortiment. Perfekt för sminkälskaren! Säljs just nu till 25% rabatt! Läs mer och klicka hem den här (Annons från Skincity).

Vill du hellre ha Maria Åkerbergs julkalender med hud- och hårvård? Den hittar du här till 25% rabatt (annons från Skincity).

Skincare pro från Nordicfeel

Nordicfeels egna kalender Skincare pro innehåller 24 trendiga hudvårdsprodukter i olika storlekar som levereras i en praktisk beautybag som du kan återanvända som necessär. Kalendern finns i ett begränsat antal. Läs mer och köp här (annons från Nordicfeel).

Molton Brown julkalender

Unna dig lite lyx från Molton Brown i advent! Kalendern är fylld med väldoftande bästsäljare från Molton Brown. Läs mer och köp här (annons från Åhléns).

By Terrys julkalender

By Terry julkalender

By Terrys adventskalender är proppfylld med By Terrys mest ikoniska produkter med 9 produkter i full size och 12 produkter i resestorlek samt tre av märkets uppskattade ansikts- och ögonborstar. Kalendern finns i en begränsad upplaga och säljs just nu till 20% rabatt. Läs mer och köp den här! (Annons från Lyko)

Rituals julkalender

Den uppskattade julkalendern från Rituals brukar stå på mångas önskelista inför julen. The Ritual of Advent innehåller 24 luckor med exklusiva gåvor ur Rituals sortiment bakom varje lucka. Säljs just nu till 20% rabatt. Läs mer och köp den här! (Annons från Lyko)

Body shops julkalender

Body shop gör i vanlig ordning flera olika julkalendrar. Den här som fått namnet Box of Wishes & Wonders Ultimate Advent Calendar är årets största. Innehåller både mini och fullsize produkter med skönhet och hudvård. Läs mer och klicka hem den här (annons från Body shop).

Lumene julkalender

Lyxig adventskalender från Lumene med 24 skönhetsfavoriter med skönhetsprodukter och hudvård. Säljs just nu till 35% rabatt. Läs mer och klicka hem den här (annons från Nordicfeel).

Yves Saint Laurent julkalender

Superlyxig adventskalender från franska YSL Kalendern innehåller 24 stycken ikoniska produkter, fyra stycken i full size, 19 minis och en hemlig gåva. Säljs just nu till 20% rabatt. Läs mer och köp den här (annons från Lyko).

BubbleT Santa Advent

Julkalender från BubbleT som har 24 luckor med härliga produkter för kroppen: Duschtvålar, badbomber, body lotions och badskum – allt för att advent ska bli en härlig tid. Säljs just nu till 20% rabatt. Läs mer och klicka hem den här (annons från Lyko).

Julkalender från Nivea

Prisvärd adventskalender från Nivea med 24 luckor som är fullmatade med hudvårdsfavoriter. Säljs just nu till 20% rabatt. Läs mer och köp här (annons från Lyko).

Julkalender från Babor

Boosta huden varje dag fram till julafton med Babors adventskalender som innehåller en hudvårdande ampull bakom varje lucka. Säljs just nu till 20% rabatt. Läs mer och köp här (annons från Lyko).

Annons

Bästa pris på vitaminer & mineraler


Utforska Wellness

Om skribenten

  • Ida GustafssonIda Gustafsson redaktör på Aftonbladet och Wellness. Hon har tidigare jobbat på magasin med inriktning på mode, inredning och skönhet men också som nyhetsreporter på Aftonbladet. Hon har en kandidatexamen i journalistik från Mittuniversitetet.