Denna text är kommersiell och innehåller annonslänkar

Bästa erotiska julkalendrarna för vuxna

Pirriga överraskningar varje dag fram till julafton

Publisert:

Strunta i choklad- och skönhetskalendrarna och satsa på en vuxenkalender.
Njut och ha kul i sänghalmen varje dag fram till jul.
Här är adventskalendrarna med riktigt sexigt innehåll.

Adventskalendrar med sexleksaker, sexiga och lusthöjande produkter är otroligt populära. Och det är lätt att förstå varför – det är en pirrig och kul överraskning varje dag fram till julafton. Med en riktigt bra vuxenkalender gör du december till en riktigt het månad!

Erotiska vuxenkalendrar 2022

Det finns ett stort urval av olika typer av julkalendrar med barnförbjudet innehåll, vi listar de som finns i butik just nu och fyller på listan allt eftersom de finns att köpa eller förboka. Scrolla ner och hitta din favorit som du kan förboka eller beställa redan nu!

Romantisk julkalender

Julkalender från Partykungen med 25 luckor fyllda av sensuella och romantiska övningar som valts ut av relationsexperten Aurora Georgijevic med syfte att utforska och bygga upp fysisk och känslomässig intimitet tillsammans. Läs mer och köp den här (annons).

Naughty & Nice Erotisk julkalender

Julkalendern från Naughty & Nice är fylld med spännande och pirriga överraskningar som är perfekta för den som är sugen på att testa något nytt i sovrummet – utan att det för den sakens skull behöver bli alltför extremt eller avancerat.
Läs mer och köp den här hos Mshop!

Erotik från Amorelie

Den här kalendern passar både dig som är singel och för dig som är ett par och vill upptäcka nya pirriga aktiviteter. Det är en premiumkalender innehållande 24 heta luckor inom massage, sexleksaker och soft-bondage.

Läs mer och köp kalendern nedan!

https://app.tipser.com/pos/inventory/61b220418537ee9640dd1fbb

Mshop Advent Calendar 2022

Lyxig adventskalender med fyra luckor – att öppna varje advent. Kalendern innehåller sju spännande överraskningar som du kan utforska tillsammans med din partner. Kalendern finns i ett begränsat antal. Läs mer och köp den här.

Daring december

Julkalendern Daring december
Julkalendern Daring december

Julkalender med spännande utmaningar av varierande grad för dig och din partner, läs mer och köp här.

Lovables Here To Please

Den här kalendern är ett inspirationskit med handplockade produkter i limiterad utgåva. Den består bland annat av den populära lufttrycksvibratorn Womanizer (travel size), en känselhöjande massageolja samt en elastisk pung- och penisring med noppad perineum-stimulator.

Läs mer och köp kalendern här!

Satisfyer Advent Calendar Premium

Den här kalendern passar såväl singlar som par, män och kvinnor. Den har helt enkelt allt du vill ha för att få en sexig och het december. Kalendern är interaktiv, vibrerande och innehåller ett varierat urval av sexiga presenter för två eller heta soloäventyr. Kalendern är populär och har sålt slut hos Lyko, men den finns fortfarande hos Partykungen.

Läs mer och köp din kalender här!

Love is all we need

Sexig vuxenkalender från Orion. Kalendern innehåller 24 sensuella överraskningar som passar både män och kvinnor, singlar och par. Njut av spännande leksaker, heta massageprodukter och fantasieggande tillbehör som väcker lust och passion.

Läs mer och köp kalendern nedan!

https://app.tipser.com/pos/inventory/61b220408537ee9640dd1cd0

Romantiska äventyr

Julkalender med sexiga utmaningar
Julkalender med sexiga utmaningar

Julkalender med sexiga utmaningar och äventyr för dig och din partner, läs mer och köp här.

Annons


Utforska Wellness

Om skribenten

  • Ida GustafssonIda Gustafsson redaktör på Aftonbladet och Wellness. Hon har tidigare jobbat på magasin med inriktning på mode, inredning och skönhet men också som nyhetsreporter på Aftonbladet. Hon har en kandidatexamen i journalistik från Mittuniversitetet.