Denna text är kommersiell och innehåller annonslänkar

5 pirriga produkter för njutning

Publisert:

Liva upp relationen med nya spännande sexleksaker.

Det finns många olika produkter som garanterat kommer att ge dig ett hetare sexliv.

Här är fem produkter du inte vill vara utan.

Ge dig själv ett spännande sexliv med sköna produkter. Testa en lufttrycksvibrator som får dig att komma på nolltid eller ett hett spel som gör sexet roligare för både dig och din partner.

Liberty lufttrycksvibrator från Womanizer

En lufttrycksvibrator med fantastisk sugfunktion som varsamt masserar klitoris och ger en helt ny orgasmisk upplevelse.

Vibratorn har sex olika intensitetsnivåer vilket gör det enkelt att anpassa intensiteten till just dina preferenser.

Designen och den tysta motorn gör Liberty lufttrycksvibrator till en diskret och snygg sexleksak. Vibratorn är vattentät vilket gör att du till och med kan använda den i duschen.

Liberty by Womanizer är laddningsbar, lätt att göra ren och kommer med ett extra stimulanshuvud i en större variant. Läs mer och köp den hos Lyko här.

Parvibrator – Satisfyer pro 4 couples

En vibrator som ger oförglömliga stunder tillsammans med din partner. Stimulerar klitoris med sug och tryckvågor och spännande G-punktsmassage vilket ger djupare stimulering, som leder till fler och intensivare orgasmer.

Vibratorn har 10 kraftfulla vibrationsinställningar, ergonomisk form och en skön design. Det nedåtgående skaftet förs in i slidan och vibrationerna stimulerar både penis och G-punkt vid penetrerande sex. Det runda munstycket hamnar samtidigt på klitoris och ger underbar stimulans.

Satisfyer Pro 4 Couples är tyst, uppladdningsbar och vattentät. Testa att använda vibratorn i duschen eller med ett vattenbaserat glidmedel för extra njutning.

Satisfyer Pro 4 Couples Parvibrator

vuxen

Satisfyer Pro 4 Couples Parvibrator

376,00 kr

Läs mer

Wellness shop

OhMyG G-Spot Vibrator

Denna vibrator har ett pulserande element som stimulerar din G-punkt med 3 kraftfulla inställningar. OhMyG är ergonomiskt formad för en bra räckvidd till G-punkten och ligger bekvämt i din hand.

Det silkesmjuka silikonmaterialet säkerställer en behaglig känsla och du kan enkelt använda OhMyG med ett tryck på knappen på framsidan.

Rengör leksaken före och efter användning med en leksaksrengörare eller mild, antibakteriell tvål och ljummet vatten. Torka av den med en luddfri trasa och förvara leksaken på en dammfri plats.

Deep explorer

Utforska dina djupaste begär med Deep explorer. Produkten har en bra flexibilitet så att du kan använda den i alla positioner, med eller utan partner. Vibratorn kan användas av alla – antingen genom att stimulera anal och prostata eller vagina och klitoris.

Deep explorer en diskret sexleksak med 8 vibrationsprogram, enkel att föra in och laddningsbar.

Sexspelet Monogamy

Det hetaste spelet du någonsin kommer att testa! Under spelets gång får du och din partner njuta av nya, spännande och roliga utmaningar för ett hetare sexliv. När spelet är avgjort får vinnaren välja att uppleva en av femtio sexiga fantasier.

Spelet består av hundratals olika idéer och utmaningar uppdelade på tre nivåer: intimate, passionate och steamy.

Monogamy spelas med spelpjäser som flyttas runt över spelplanen och innehåller olika frågor om dig och din partner. Under spelets gång får ni utmaningar, till exempel att kyssas, dricka eller ta av er kläderna. Vinnaren får sedan välja vilket av fantasikorten hen vill testa.

Leksakerna levereras i ett diskret paket med anonym avsändare.

Redaktionens val

  1. SEX

    Sexställningen du kommer älska – enligt ditt stjärntecken

  2. ORGASM

    Fler orgasmer och mer njutning – med bortglömda zoner

Utforska Wellness