Denna text är kommersiell och innehåller annonslänkar

Sexspel: Heta tips för parlekar

För pirriga kvällar

Publisert:
Utforska din partner med spännande spel.
Utforska din partner med spännande spel.

Behövs det lite ny gnista i sovrummet? Eller vill ni bara prova något nytt?

Utforska varandra med dessa spännande sexspel som passar alla par som vågar bjuda på sig själva. Kanske hittar ni en ny sida av varandra?

Sex Roulette – Kamasutra

Pirrigt roulette-spel.

Addera spänning och nya utmaningar till ert sexliv! Sex Roulette är ett hett och roligt spel från Tease and Please. Tänd gnistan på nytt med bara ett snurr på brädans pil. Pilen pekar ut ett nummer som bestämmer vilken erotisk utmaning som ligger framför era fötter. De 24 utmaningarna i denna förspels-version är tillgängliga i 10 olika språk och spelet kommer garanterat leda till klimax, på ett sätt som du aldrig upplevt förut. Är du olydig nog att våga ta steget? Bli överraskad, exalterad och lockad! Framförallt, ta tiden till att njuta av varandra.

Sex Roulette - Kamasutra

vuxen

Sex Roulette - Kamasutra

149,00 kr

Läs mer

Wellness shop

Monogamy

Prisvinnande spel för högsta njutning.

Dämpa belysningen, stäng av telefonen och gör er klara att spela det hetaste spelet någonsin! Under spelets gång får du och din partner uppleva nya, spännande och ibland sjukt roliga utmaningar. När spelet är avgjort får vinnaren välja att uppleva en av femtio himlastormande fantasier.

Spelet innehåller 390 olika idéer och utmaningar som är indelade i tre tilltagande nivåer: Intimate, Passionate och Steamy. Ta spelpjäsen och flytta runt den över rutorna, som innehåller olika frågor om dig eller din partner, samt utmaningar som exempelvis kyssas, dricka och ta av kläderna. Vinnaren får sedan välja ett av fantasikorten som man vill uppleva.
Köp Monogamy här!

You and Me – A game of love

Låt tärningen avgöra kvällen.

Ett underbart spel som verkligen handlar om er två. Men vem av er som kommer att få den totala uppmärksamheten av den andre kan endast tärningen besvara.
Om du är den lycklige så kommer du själv att få välja precis hur du önskar att din partner uppmärksammar dig, men kom ihåg – ju hetare aktiviteter desto mer poäng får din partner och om hen får 10p före dig så kan hen få sin ultimata önskan uppfylld. Spännande eller hur? Läs mer och köp här.

Fifty shades of Grey-kortlek

Mer erotik med spännande kortlek.

Här har varje kort en sexig fras och instruktion för dig och din partner att utforska tillsammans. Designad som en standard kortlek, finns det 52 kort och fyra klassiska Fifty Shades-kostymer: Nyckeln, Slipsen, Handbojorna och Ringen. Men det här är mycket mer än dina vanliga spelkort – var och en har en vågad fras som hjälper dig att behärska konsten att snuskiga samtal.

Utforska tre föreslagna sätt att spela, använd dem för att skapa ett skript för det rollspel du har längtat efter att få prova, eller helt enkelt turas om att dra kort och utföra instruktionerna. Du kan till och med använda dem för att förvandla någon av dina favoritkortspel till X-rated versioner. Och för att verkligen göra saker och ting vilda finns det tomma Joker-kort så att du och din partner kan lägga till era egna idéer.

Our Sex Game

Utforska varandra med spännande sexspel.

Our Sex Game skapar stimulerande samtal och ger möjlighet till erotisk utforskning och experimentering. Inget kommer lämnas oberört - bokstavligen talat. På ett bräde som stavar S E X kommer njutningen gå från ‘Seductive’ till ‘Erotic’ och vidare till ‘X-rated’. Börja med att skriva ner er ultimata sexfantasi - detta blir vinsten. Rulla tärningen för att ta reda på vad du ska göra och vart du ska göra det. Spelet innehåller även speciella OSG-rutor, där du får välja ett kort som beskriver sexiga scenarion och intima handlingar. För varje nivå stiger den heta stämningen… De många olika kombinationerna garanterar njutning och spänning för er båda - och ni kommer få njuta av olika upplevelser varje gång ni spelar. Detta är det perfekta förspelet som både höjer stämningen och ökar lusten.

Extra-tips: Kinky Dice Game

Spela ett spännande erotiskt spel med din partner! Kasta de tre tärningarna (gröna bestämmer vilken kroppsdel, den svarta vad ni ska göra och den vita för vart ni skall göra det snuskiga). Perfekt till förspelet...


.

Redaktionens val

  1. KOMMERSIELLT INNEHÅLL

    Sexleksaker för par: Bästa tipsen

  2. KOMMERSIELLT INNEHÅLL

    Sexleksakerna du inte vill vara utan

Utforska Wellness