Denna text är kommersiell och innehåller annonslänkar

Alla hjärtans dag-present: Sexleksaker

Pirriga presenter till honom och henne

Publisert:

Fjärilar i magen och pirr i hela kroppen på årets sexigaste dag.

Vad ska du göra på alla hjärtans dag med din älskling?

Här hittar du 7 tips på erotiska gåvor, vissa sexigare än andra...

Monogamy erotiskt spel

Dämpa belysningen, stäng av telefonen och gör er klara att spela det hetaste spelet någonsin! Här får du och din partner uppleva nya, spännande och ibland sjukt roliga utmaningar. När spelet är avgjort får vinnaren välja att uppleva en av femtio himlastormande fantasier.

Spelet innehåller 390 olika idéer och utmaningar som är indelade i tre tilltagande nivåer. Ta spelpjäsen och flytta runt den över rutorna, som innehåller olika frågor om dig eller din partner, samt utmaningar som exempelvis kyssas, dricka och ta av kläderna... Köp inför alla hjärtans dag här.

https://app.tipser.com/pos/inventory/5fd9ebfe51181700015b0480

G-spot rabbit

G-Spot Rabbit är en mycket böjbar leksak, med ett lent och mjukt skaft med ett huvud utformat för perfekt G-punktstimulering. Vibratorn har två motorer, en placerad i huvudet och den andra i kaninöronen för punktstimulering av alla dina njutningspunkter. Välj mellan 9 tillfredsställande lägen att leka med.

Det kroppssäkra silikonmaterialet är oparfymerat och ftalatfritt för att hålla dina mest känsliga delar glada och friska. Vattentät och uppladdningsbar. Perfekt för en spännande kväll på alla hjärtans dag.

https://app.tipser.com/pos/inventory/5fd9ec0051181700015b0da8

Play kit

Ett komplett kit för alla era fantasier.

Cobra Libre II

Penismassage som stimulerar ollonet i olika hastigheter och vibrationer. Extra plus för att leksaken kan användas handsfree vilket gör att du bara behöver fokusera på en enda sak...

Manta

Passar bra för både partnersex eller om du vill ha en skön stund för dig själv. Manta förvandlar i princip penisen till en vibrator vilket gör sexet extra skönt. Det är också ett bra tillbehör för avsugning, tack vare att leksaken omsluter baksidan av penis. Extra skön med glidmedel.

Bootie Ring

En kombinerad penisring, perineummassage och liten analplug. Leksaken passar både onani eller partnersex och kan användas av både nybörjare och sexleksaks-entusiaster.

Utöver leksakerna innehåller även kitet glidmedel och rengöringsmedel. Handla nedan.

https://app.tipser.com/pos/inventory/5fd9ec0151181700015b18f0

Satisfyer pro deluxe

Den lyxiga Satisfyer Pro Deluxe ger en touch av elegans till sovrummet, med sin Air pressure-stimulans samt 11 extravaganta intensitetsnivåer. Denna smidiga lilla juvel stimulerar med härliga tryckvågor och passar fint i handen tack vare den ovala formen. Placera det runda munstycket av silikon över klitoris och låt den omsluta dig. Perfekt för kvinnor eller par på alla hjärtans dag. Handla här nedan.

https://app.tipser.com/pos/inventory/5fd9ebfe51181700015b03df

Penisring

Denna svarta uppladdningsbara penisring är gjord av högkvalitativt silikon och erbjuder sköna, kraftfulla vibrationer. Ringen hjälper och stimulerar mannen samtidigt som det mjuka silikonet stimulerar kvinnans klitoris vid varje beröring. Den kraftfulla penisringen ger dig 3 hastigheter och 7 spännande pulserande mönster att välja mellan. Produkten är liten i storlek, men kommer att ha stor inverkan på sexlivet. Prova på alla hjärtans dag - handla här nedan.

https://app.tipser.com/pos/inventory/5fd9ec0051181700015b13de

Sexroulette

24 utmaningar för dig och din partner. Snurra på pilen och se vilken utmaning som väntar härnäst. Ett enkelt och roligt sätt att liva upp sexlivet.

https://app.tipser.com/pos/inventory/5fd9ec0151181700015b17c3

Alla hjärtans dag-paketet

Lyxigt och prisvärt set med allt du behöver för en extra kärleksfull weekend. Boxen innehåller handbojor, lila vibrator, vibrerande ägg, vibrerande penisring, massageljus, glidmedels prov och rosenblad. Perfekt för er som vill förverkliga era absolut sexigaste drömmar på årets mest kärleksfulla dag. Handla här nedan.

https://app.tipser.com/pos/inventory/5fd9ebfd51181700015af9a4

Leksakerna levereras i ett diskret paket med anonym avsändare.

Annons

Utforska Wellness

Om skribenten

  • Clara ÖhrnClara Öhrn är content manager på Wellness och har tidigare jobbat som reporter på Aftonbladets redaktion för feature och sociala medier. Clara har en kandidatexamen i media och kommunikationsvetenskap från Mittuniversitetet. Hon har även studerat Global Trendwatching på Amsterdam University of Applied Sciences och retorik vid Stockholms Universitet.