Denna text är kommersiell och innehåller annonslänkar

Sexleksaker för par: Bästa tipsen

Årets pirrigaste tips

Publisert:

Överraska din partner för extra passion och pirr i magen. Här är sexleksakerna som hottar upp vardagen för er i vinter!

The Partner Plus Toy

Parvibrator som stimulerar flera zoner samtidigt.

The Partner Plus Toy är en parvibrator som stimulerar både dig och din partner samtidigt. Vibratorn är gjord speciellt för vaginal stimulans samt klitorisstimulans under samlag. Sidan med kontrollknappen stimulerar utsidan av klitoris, medans den andra sidan av den kurviga parvibratorn förs in i vaginan och masserar G-punkten. Detta betyder att vibratorn stimulerar två av kvinnans erogena zoner samtidigt. Penisen förs också in i vaginan tillsammans med vibratorn så att båda kan njuta av härligt masserande vibrationer. Välj mellan 3 vibrationshastigheter och 7 nivåer av pulsering. Gjord av kroppssäkert silikon och är vattentät.

Satisfyer Partner Plus Parvibrator

vuxen

Satisfyer Partner Plus Parvibrator

299,00 kr699,00 kr

Tillfälligt slut

Wellness shop

Satisfyer Pro 4 Couples

Satisfyer Pro 4 Couples

Satisfyer Pro 4 Couples öppnar en helt ny värld av erotisk lek. Precis som andra parvibratorer har även denna en förtrollande känsla av tighthet, starka vibrationer och spännande G-punktsmassage. Det som gör Satisfyer Pro 4 unik är dess sätt att stimulerar klitoris, nämligen med sug och tryckvågor. Detta ger djupare stimulering som leder till fler och skönare orgasmer.

Satisfyer Pro 4 Couples har en ergonomisk form och ett silkeslent silikonhölje. Det nedåtgående skaftet förs in i slidan och erbjuder 10 kraftfulla vibrationsinställningar som stimulerar både penis och G-punkt under sex. Det runda munstycket hamnar samtidigt på klitoris och ger underbar stimulans.

Den vattentäta designen gör den perfekt för användning i badrummet. Används tillsammans med vattenbaserat glidmedel.

Roliga sex-spelet Monogamy

Hotta upp sexlivet med ett spännande spel.

Dämpa belysningen, stäng av telefonen och gör er klara att spela det hetaste spelet någonsin! Under spelets gång får du och din partner uppleva nya, spännande och ibland sjukt roliga utmaningar. När spelet är avgjort får vinnaren välja att uppleva en av femtio himlastormande fantasier.

Spelet innehåller 390 olika idéer och utmaningar som är indelade i tre tilltagande nivåer: Intimate, Passionate och Steamy. Ta spelpjäsen och flytta runt den över rutorna, som innehåller olika frågor om dig eller din partner, samt utmaningar som exempelvis kyssas, dricka och ta av kläderna. Vinnaren får sedan välja ett av fantasikorten som man vill uppleva.

Colorful Light Fjärrstyrd penisring

Spännande sexleksak som ändrar färg.

Denna fantastiska penisring ger ljus till dina mörkaste dagar. Sätt på den, starta den med den praktiska fjärrkontrollen och se hur den guldfärgade fronten ändrar färg när du går igenom de olika vibrationslägena. Penisringen har 10 inställningar att välja mellan och ger dig och din partner vibrerande njutning. Känn de starka vibrationerna som går genom ditt skaft, medan den mjuka silikontoppen fladdrar och skickar härlig stimulans till din partners klitoris. Vibrationen är också perfekt för att stimulera andra delar av kroppen. Kör toppen över erogena zoner som bröstvårtorna. Vi garanterar att ert förspel kommer att vara på topp.

Sync Finger & Egg

Vibrationer för alla typer av parlekar.

Sync Finger & Egg Vibrator är leksaken som kommer att krydda saker i sovrummet oavsett om du använder den under förspel, sex eller ensam. Äggvibrationerna kan styras med knappen på ägget eller så kan du ställa in dess vibrationer så att de synkroniseras med fingervibratorns vibrationer. Välj mellan 10 stimulerande och roliga vibrationslägen. Perfekt för parlekar där ni teasar och utmanar varandra.

Sex Roulette – Kamasutra

Hotta upp förspelet med ett sexigt spel.

Addera spänning och nya utmaningar till ert sexliv! Sex Roulette är ett hett och roligt spel från Tease and Please. Tänd gnistan på nytt med bara ett snurr på brädans pil. Pilen pekar ut ett nummer som bestämmer vilken erotisk utmaning som ligger framför era fötter. De 24 utmaningarna i denna förspelsversion är tillgängliga i 10 olika språk: svenska, norska, engelska, spanska, franska, tyska, holländska, polska, ryska och italienska. Spelet kommer garanterat leda till klimax, på ett sätt som du aldrig upplevt förut. Är du olydig nog att våga ta steget? Bli överraskad, exalterad och lockad! Framförallt, ta tiden till att njuta av varandra.

Vibrating Ooh Toy-set

Spännande set för att utforska varandra.

Vibrating Ooh Toy-set är ett premium-set bestående av en vibrerande enhet och ytterligare fyra silikonfästen för en mängd olika imponerande stimuleringar, inklusive analstimulering. Vibratorn är uppladdningsbar och har 10 härliga vibrationsmönster att leka med.

Det kroppssäkra silikonmaterialet är oparfymerat och ftalatfritt för att hålla dina mest känsliga delar glada och friska. Vattentät och uppladdningsbar. Full laddning på 3 timmar. Driftstid vid högsta inställningar 60 minuter, 90 minuter vid lägsta inställning. För bästa upplevelse, använd med ett vattenbaserat glidmedel av hög kvalitet.

Leksakerna levereras i ett diskret paket med anonym avsändare.

Redaktionens val

  1. KOMMERSIELLT INNEHÅLL

    Sexleksakerna du inte vill vara utan

Utforska Wellness