Denna text är kommersiell och innehåller annonslänkar

Erotiska noveller – tips på böcker

Sexig läsning och lyssning

Publisert:

Sugen på spännande berättelser och pirriga äventyr? Ibland behöver man lite inspiration för att sätta fart på sexlivet.

Här är våra bästa tips på härlig erotisk läsning för heta stunder i höst.

Sex nyanser av kärlek

Sex nyanser av kärlek är en samling av erotiska relationsnoveller där vi får följa sex väninnor som alla har problem med kärleken på ett eller annat sätt. Läs till exempel om Maria, framgångsrik inom förlagsvärlden men på det privata planet har hon svårt att känna sig tillfreds. I sin relation med sambon Erik är inget enkelt längre och hon ifrågasätter om hon någonsin har älskat honom.

Hennes barndomsvän, Johan, gör inte tillvaron lättare när han plötsligt river upp känslor som hon trodde att hon hade begravt för länge sedan. Under en helg ställs allt på sin spets och Maria måste välja.

Köp boken hos Bokus här!

Mister

E L James, succéförfattaren till Femtio nyanser-trilogin, har skrivit en ny bok med andra huvudpersoner – men självklart med riktigt mycket romantik. Boken handlar om är Maxim Trevelyan, en privilegierad och aristokratisk engelsman, och Alessia Demachi, en mystisk ung kvinna med musikaliska talanger och ett farligt förflutet.

Maxims begär till Alessia utvecklas till en brinnande passion av ett slag han aldrig tidigare har upplevt. När Alessias förflutna hinner ikapp henne försöker Maxim desperat att skydda henne. Men även Maxim bär på en mörk hemlighet.

Läs mer och köp den hos Bokus här!

Våt! Tio noveller som får dig att komma

Våt! är samlingen för dig som inte skäms över att vara kåt. Alla får komma – och inte bara en gång! Oväntade, upphetsande och välskrivna noveller om trekanter, oralsex, onani i hissar och framför speglar, fetischer, franska sexklubbar.

Sex i pooler, på golv, i hissar och i tvättstugor, och de första trevande sexförsöken på en vanlig svensk husvagnscamping. Heterosex, homosex och njutningsfullt egensex.

Klicka hem boken hos Bokus här!

Feministisk erotik

På en sexklubb i Mount Pleasant befinner sig två kvinnor på sin andra dejt, de ansluter sig till ett dansgolv fullt av nakna människor och ger sig hän åt lusten. I en annan tid och plats kryper en fotograf över studions golv på alla fyra mot ett par högklackade lackskor, uppslukad utav dess ägares röst och kropp.

I denna antologi hittar du 10 feministiska och erotiska noveller skrivna av bland annat skådespelerskan Saga Becker, författarinnan och Instagram-profilen Anna Suvanna Davidsson (Apan satt i granen), tantralärarinnan Maxinne Björk och bloggerskan Alejandra Cerda. Berättelserna är queera, kåta och helt skamlösa.

Klicka hem den hos Bokus här!

Läppstiftet

Tre kvinnor åker till samma soliga medelhavsö för några dagars eftertanke, utan en aning om att semestern ska komma att förändra deras liv drastiskt. Det är inte bara solens hetta som får dem att upptäcka sidor hos sig själva som länge varit gömda. Snart blandas vardagstristess och klimakteriebesvär med oväntad passion, farliga begär och svek. Finns som ljudbok och e-bok.

Kolla in den hos Bookbeat här!

Schh: Tio heta berättelser som får dig att längta

Möt Stefano, den vackra gigolon på italienska rivieran, Lydia som aldrig lyckats få orgasm men möter sin sexualitet på ett oväntat ställe, kompisarna Bianca och Rebecka som släpper alla hämningar och vågar sig på både trekant och fyrkant – men mest av allt tänder på varandra.

Här är samlingen för dig som vill vara ifred med din lust. Tio ångande heta erotiska berättelser om sexuell extas och den njutningsfulla vägen dit.

Köp den hos Bokus här!

Erotik på tåget

Det unga paret. Den första gången. Fräck flört. Det hemliga, förbjudna mötet. Den unge studenten och lärarinnan. Den äldre gentlemannen och den oskyldiga jungfrun. Du, jag och vännen. CUPIDO, tidskriften för kåthet, glädje, intimitet och njutning, har sedan 1984 gett ut erotiska noveller baserade på sina läsares vardagsfantasier och sexuella upplevelser. Finns som ljudbok och e-bok.

Kolla in den hos Bookbeat här!

Femtio nyanser av honom

En riktig klassiker som aldrig blir tråkig. När litteraturstudenten Anastasia Steele intervjuar den framgångsrike företagaren Christian Grey blir hon både attraherad och skrämd av honom. Övertygad om att deras möte gick dåligt gör hon allt för att glömma honom, ända tills han en dag dyker upp på hennes jobb och bjuder ut henne.

Den naiva och oskuldsfulla Ana blir förskräckt när hon inser att hon fallit för honom. Och när han varnar henne för att komma honom för nära blir hon bara mer intresserad. Men Grey plågas av sina inre demoner och styrs av sitt kontrollbehov. Genom deras passionerade kärleksäventyr lär sig Ana mer om sina egna begär, samtidigt som hon lär känna de mörka hemligheter som Grey håller dolda för världen.

Köp den välkända boken hos Bokus här!


.

Utforska Wellness