Sex

Revolutionskvarten: "Våga röra dig konstigt!"

  • Sebastian Lundgren
Publisert:

Hur kan man mötas i en relation när den ena vill ha mer sex än den andra? Erika Kits Gölevik och Marika Smith pratar om att lära känna varandra och sin kropp. Och om att läka sexuellt genom att röra sig "konstigt".

Hänger fysisk rörelse, att känna sin kropp och sex ihop? I veckans avsnitt av Revolutionskvarten pratar Erika Kits Gölevik och Marika Smith om beröring, njutning och vad man gör om man upplever att sin partner har mer sexlust än vad man själv har.

– När kroppen känner sig fri, lossnar det saker och det är lättare att njuta, säger Marika Smith och förklarar att många glömmer att röra på kroppen så som kroppen vill röra sig under sex, säger Marika Smith.

– Det kan bero på ett övergrepp, men det kan också vara så att man har varit väldigt hård mot sig själv, legat och hållit in magen och så vidare, så att kroppen helt enkelt går i lås. Då är det väldigt läkande att låta kroppen röra sig medan man blir stimulerad av någons tunga eller fingrar. Rör på armarna, spreta på tårna, sånt som kanske känns konstigt att göra, säger hon.

I den här serien av Revolutionskvarten pratar Erika Kits Gölevik med sexinspiratören Marika Smith om närhet, kommunikation, rörelse, kropp, själ och sex.

ANNONS

REA hos Vuxen - upp till 69 % rabatt på utvalda sexleksaker.

Vuxen.se (Extern länk)

REA hos Vuxen - upp till 69 % rabatt på utvalda sexleksaker.

Läs mer

  1. LUST

    Experten: ”Sexlust ger livslust”

  2. HÄLSA

    Här hittar du alla avsnitt av podden Revolutionskvarten

Text
  • Sebastian Lundgren