Denna text är kommersiell och innehåller annonslänkar

Böckerna du behöver för en nystart

Tänk rätt, må bättre, lev längre

Publisert:
Kicka igång året med en nystart.
Kicka igång året med en nystart.

Vill du kicka igång 2022 som en vinnare? Göra det till ditt år?

Med rätt mat och tankesätt kan du leva både längre och friskare.

Här hittar du inspirationen du behöver för att få en bra start på året!

Hälsorevolutionen: 12-veckors-programmet

Få mer energi styrka och glädje på bara 12 veckor! Med Marias Borelius bok Hälsorevolutionen: 12-veckorsprogrammet får du en efterlängtad handbok som ligger bakom författarens egen omvälvande hälsoresa. Programmet är vägen till mer energi, mindre ledont, en stabil vikt som passar dig, lugnare mage, friskare hy och minskad risk för den stora rad sjukdomar som knäcker oss i väst i dag. Det handlar om den antiinflammatoriska livsstilen, som många av oss mår bättre av.

Köp boken nedan!

Happy food green

Happy food green
Happy food green

I Happy Food Green delar stjärnkocken Niklas Ekstedt och vetenskapsjournalisten Henrik Ennart med sig av recept och information för att guida dig till ett grönare liv som inte bara smakar bättre, utan även gör både dig och miljön friskare.

Happy Food Green är inte bara för initierade veganer eller vegetarianer. Det är även den perfekta kompanjonen för alla som vill närma sig en mer växtbaserad kost och livsstil. Här finns femtio recept för dig som letar den ultimata boken för allt som rör ett grönare och smakrikare liv.

Handla boken här nedan!

Hälsosam mat för en friskare mage

Hälsosam mat för en friskare mage
Hälsosam mat för en friskare mage

Vad du äter har stor betydelse för ditt välbefinnande och särskilt för hur magen mår. Här kan du läsa om hur allt hänger ihop när det gäller matsmältningen. Från första enzym, till saltsyra, magsaft, tarmflora och vikten av goda bakterier.

Du får även mängder av inspiration till hur du kan fylla ditt skafferi och sedan ta till vara på råvarornas innehåll genom att grodda, torka och fermentera. I boken finns massor av läckra recept: en grön salladsbowl med matcha, rödbetsfalafel, svampfyllda mangoldknyten, fänkålsnektar, mangogranola … Samtliga råvaror är naturligt glutenfria och rätterna innehåller inget raffinerat vitt socker. Allt med fokus på näring och välmående.

Köp boken här!

10-timmarsdieten

Boken 10-timmarsdieten är en guide till dig som vill testa periodisk fasta för att få koll på vikten och ett starkare immunförsvar. Allt du behöver göra är att äta dina måltider under ett fönster på tio timmar. Genom små förändringar – frukost lite senare och middag lite tidigare – kommer du att förbättra din hälsa och ditt immunförsvar. Bokens författare, nutritionisten Jeannette Hyde, guidar dig steg för steg för att förändra ditt ätmönster och undvika vanliga fallgropar.

Beställ boken här!

Nystart

I den här boken får du Sofia Åhmans smarta och effektiva pass med bara kroppen som redskap, att göra precis där du är och när du vill. Gunilla Hasselgren berättar vad som händer med kroppen med åren, samt vad du själv kan göra för att undvika vanliga åldersrelaterade problem. Träning har fantastiska effekter på kroppen och den här boken kan hjälpa dig att komma igång med träningen!

Köp boken här!

Utforska Wellness

Om skribenten

  • Maja Eriksson är kommersiell redaktör på Aftonbladet och Wellness sedan november 2020. Maja har en lång bakgrund inom Schibstedkoncernen, samt erfarenhet som frilansskribent och innehållsproducent.