Horoskop vecka 44, 2021

Astro 1/11–7/11

 • Tor Tolander
Publisert:

Hur ska du ta dig an veckan på bästa sätt?

Wellness astrolog Tor Tolander guidar dig genom veckan.

Här är veckans horoskop 1 november till 7 november 2021.

VÄDUREN

Låt känslorna styra dina val under den kommande veckan. Ditt hjärta leder dig rätt, särskilt när det kommer till möten med nya människor och i arbetslivet.

Veckans boost: Unna dig att se en film du längtat efter att se eller en dejtkväll på onsdag. Det ger dig först något att se fram emot och efteråt en rolig händelse att njuta av.

Hälsotipset: Nya spännande smaker, en perfekt vecka för att testa nya recept.

Kärlek och relationer: Arbetsveckan är full av flirtiga stunder och romantiska möjligheter, till helgen får du ut mest av att träffa vänner och umgås med familjen.  

OXEN

Du får en vecka som börjar ganska tråkigt med ett par struliga dagar men efterhand löser du egna och framförallt andras problem. Från torsdagen har du turen på din sida. 

Veckans boost: Du har ett hatkärleksförhållande till sport och träning för tillfället. Men det lönar sig att vara aktiv, varje pass är en utmaning men ger en kick som varar. 

Hälsotipset: Undvik skador genom att ge uppvärmning och stretching extra utrymme.

Kärlek och relationer: Två dagar sprakar under en annars grå vecka. Fredagen och lördagen blir riktigt heta och du drar blickarna till dig var du än går.

TVILLINGARNA

Många frågar dig om råd just nu och du tillför något extra i alla sociala sammanhang. Det här är en bra vecka att ta på dig nya uppgifter och sticka ut på jobbet. 

Veckans boost: Mingla, dansa och umgås. Under den här mörka veckan ger allt uteliv och alla stunder med vänner inte bara ett lyft för dig utan också för dem du bryr dig om.

Hälsotipset: Simning och low impact ger dig väldigt bra utdelning.

Kärlek och relationer: Du kan räkna med en riktigt fin kärleksvecka då du får massor av uppmärksamhet och flera lockande förslag. 

KRÄFTAN

Det är värt att dubbelkolla allt som kräver tankemöda. Du är självsäker, skarp men också otålig just nu och det kan leda till att du gör onödiga slarvfel när saker känns rutinartade.

Veckans boost: Att se saker gå i mål och bli färdiga gör dig på gott humör. Ta tag i sånt som blivit liggande för inget är omöjligt och framgång sporrar dig.

Hälsotipset: Du har god karaktärsstyrka så det går oväntat lätt att sluta med ovanor.

Kärlek och relationer: Umgänge med familj, barn och vänner ger fina stunder och för er närmare varandra. Kärlekslivet blir lite motigare. Hemmakvällar slår uteliv just nu. 

LEJONET

Det är en bra idé att du får grejer som blivit liggande gjorda och att du ser till att avsluta större projekt. Till helgen kommer nyheter som förändrar dina prioriteringar. 

Veckans boost: Rensa luften! Orättvisor, nedtryckta konflikter och osagda sanningar riskerar att få dig att explodera – säg vad du känner direkt så mår du bättre. 

Hälsotipset: Högenergiträning som ger adrenalinpåslag gör dig på gott humör.

Kärlek och relationer: Starka känslor kommer till ytan under veckan. Gör du något romantiskt eller spännande blir det passionerat, om inte kommer det bli ganska bråkigt.  

JUNGFRUN

Du får inte den vecka du förväntat dig för det du planerar blir inte av eller inte som du tänkt. Istället löser du andras uppgifter vilket ger dig oväntad uppskattning och erkänsla.

Veckans boost: Motionera ditt intellekt. Korsord, kluriga gåtor och utmanande tankenötter lyfter självkänslan och får dig at komma ihåg hur smart du faktiskt är.

Hälsotipset: Du lär dig nya saker lätt, testa sporter som kräver koordination

Kärlek och relationer: Det finns en förhöjd risk för gräl när din partner ”glömmer bort” vad ni kommit överens om. Du som är singel ser andra för det de är på gott och ont.  

VÅGEN

Du älskar samarbeten och att alla jobbar mot gemensamma mål och det gör att du kan få en toppenvecka. Allt som behövs är att du visar vägen och peppar din omgivning. 

Veckans boost: Du har en förmåga att se saker i ett annat ljus än de flesta och kan hitta nya sätt att lösa gamla problem. Tro på dig själv, lös problem och njut av resultaten!  

Hälsotipset: Det blir en hektisk vecka så planera för en härlig, lugn återhämtningshelg. 

Kärlek och relationer: Den här veckan ligger relationen i händerna på din partner eller dejt. Du behöver och förtjänar att bli uppvaktad och uppskattad.

SKORPIONEN

Vardagstur, bra med energi och lätt att bli på gott humör. Du kan räkna med en fin vecka där det allra mesta går din väg eller ordnar sig av sig själv så njut av tillvaron.

Veckans boost: Vardagslyx och egenutrymme. Titta över kalendern och lyft undan det som stressar dig, det finns färre måsten än du tror. Lägg den tid du sparar på dig själv.

Hälsotipset: Skaldjur, mat med färg och lätta smaker. Vitaminbomba bort höstrusket.

Kärlek och relationer: Gör saker tillsammans med din familj eller partner. Hemmamys kan vara trevligt men gemensamma upplevelser skapar minnen och stärker band.   

SKYTTEN

Fram till helgen är du kreativ och fokuserad och du får massor gjort i alla sammanhang. Under fredagen tappar du lite av drivet och trivs med ett betydligt lägre tempo.

Veckans boost: Lyssna på din kropp. Njut av utmaningar och tempo när det känns kul och våga säga nej när du inte har lust. Ett jagperspektiv skapar välmående.

Hälsotipset: Ta initiativ i alla träningssammanhang, testa nytt, led klasser och tänj gränser.

Kärlek och relationer: Efter en aktiv vecka som gjord för vänner och aktiviteter följer en mer romantisk helg. Välj uteliv och upplevelser i veckan och hemmamys till helgen.

STENBOCKEN

Du trivs med rutiner och tydliga mål men just nu längtar du efter förändringar. Du får möjlighet att göra saker annorlunda under veckan. Våga satsa, du är mer redo än du tror. 

Veckans boost: Du vinner på att stå på dig. Rätt eller fel spelar mindre roll, det viktigaste är att du följer din övertygelse. Ta de där stegen du tvekat inför.

Hälsotipset: Naturupplevelser fortsätter att ge kraft och lugn. Tid utomhus stärker dig.

Kärlek och relationer: Tidsoptimister i din omgivning sänker ditt humör och gör veckan oromantisk. Ge kärleken en ny chans under helgen, då finns utrymme för kärlek.

VATTUMANNEN

En vecka med stor potential väntar. Du är väldigt kreativ men också rätt känslig. Ser du kritik som positiva tips får du en supervecka men tar du det som påhopp blir det motigt. 

Veckans boost: Lämna jobbet på jobbet! Tar du ett träningspass direkt efter jobbet eller gör planer med vänner får du ett avstamp in i din egentid som lyfter hela tillvaron.

Hälsotipset: Smidighet och koordinationsträning ger positiva sidoeffekter. 

Kärlek och relationer: Kärleken blir som hetast under vardagarna, särskilt om ni gör saker på två. Med en resa ger du helgen en guldkant och veckan en rolig inramning. 

FISKARNA

Du har en ovanligt bra överblick över både din egen tillvaro och andras. Du fattar bra beslut just nu, särskilt när det handlar om pengar och ekonomi. 

Veckans boost: Spinning, intervallträning och all sorts cardio ger god utdelning men håll helst till inomhus. Att du blir kall gynnar inte hälsan eller formen. 

Hälsotipset: God sömn betyder oerhört mycket för dig, särskilt när även dagarna är mörka.

Kärlek och relationer: Du längtar efter större närhet men veckan bjuder jäktiga vardagar. Helgen blir lugnare och gör det lättare för dig att få det du behöver.

Foto: Getty Images

Redaktionens val

 1. HOROSKOP

  Stjärntecknen du passar bäst ihop med

 2. SEX

  Sexställningen du kommer älska – enligt ditt stjärntecken

 3. HOROSKOP

  Så är jungfrun – allt om stjärntecknet

Utforska Wellness

Om skribenten

 • Tor Tolander har jag jobbat som astrolog och ställt alla tänkbara sorters horoskop. Allra roligast är att ställa just den typ av horoskop som jag nu kommer ge dig här i Wellness. Att dyka djupare i de ämnen just du tycker är viktigt och förhoppningsvis sätta guldkant på din vecka är jättekul. Förutom astrologi sysslar jag också med många besläktade ämnen där drömmar och drömtydning är det jag tycker är mest spännande.